Voetbal

Jeugdjournaal

Elke zondag komt de vereniging met een filmpje met de overzichten van de zaterdag met als titel “it’s a beautiful day”. En ook afgelopen zaterdag was het voor veel teams weer een prachtige dag.

JO19

Na de stroeve start in de eerste fase lijkt de JO19-1 het goede gevoel gevonden te hebben. Na de doordeweekse overwinning op Franeker werd daar afgelopen zaterdag een goed vervolg aan gegeven. Thuis werd er overtuigend met 6-2 van Workum gewonnen. Hierdoor staat JO19-1 samen met FVC aan kop van de hoofdklasse. Morgen treffen beide ploegen elkaar in Leeuwarden.

 

JO17

JO17-1 moest er even 157 km voor rijden om uiteindelijk 3 punten op te halen in Rijssen. Daar werd knap met 1-2 van Excelsior ’31 gewonnen. Morgen wacht een nieuwe uitdaging als FC Assen naar Harlingen komt. JO17-2 kwam nog niet in actie maar dat deed JO17-3 wel. Deze hechte vriendenploeg is tot veel in staat. Gedeeltelijk eerste geëindigd in de eerste fase en afgelopen zaterdag meteen de tweede fase met een overwinning begonnen op stadsgenoot fc Harlingen. Sommige wedstrijden wil je nu eenmaal absoluut winnen. 

 

JO15

Voor JO15-1 stond de uitwedstrijd tegen Urk op het programma. “Op” Urk werd er met 4-2 verloren van de plaatselijke sc. 

 

JO14

JO14-1 was thuis niet opgewassen tegen Minnertsga. Op het Oostersportpark werd er met 1-3 verloren. De eerste klap is een daalder waard moet JO14-2 gedacht hebben. Zij begonnen de tweede fase met een klinkende 1-5 overwinning in en van Oosterlittens. 

 

JO13

JO13-1 won al vroeg in de ochtend met 3-1 van FVC. Morgen staat de streekderby tegen Franeker op het programma die de eerste wedstrijd van de tweede fase ook wonnen. JO13-2 was vrij.

 

JO12

JO12-1 toonde karakter tegen Geel Wit. Zeerobben kwam met 1-3 achter maar stroopte de mouwen nog eens op en dat resulteerde in een 5-3 overwinning. JO12-2 speelde met 3-3 gelijk bij fc Harlingen.

 

JO11

Ook voor JO11-1 stond er een stadsderby op het programma en die wil je natuurlijk winnen en dat deden ze dan ook. Met 5-2 boekte JO11-1 meteen de eerste overwinning in de tweede fase. Een goed begin. Morgen speelt JO11-1 weer thuis. Dit keer tegen SJO DFC die ook haar eerste wedstrijd won. JO11-2 en JO11-3 zijn in dezelfde competitie ingedeeld. JO11-2 was vrij en JO11-3 won met 2-0 van SDS. 

 

Waddenrobkes

De allerjongsten bij Zeerobben troffen het maar afgelopen zaterdag. Het zou flink gaan regenen die zaterdag en dat gebeurde ook maar niet vroeg in de ochtend. Toen was het nog heerlijk droog en eigenlijk ideale omstandigheden om even lekker met en tegen elkaar te voetballen. De ploegjes voetbalden weer de landencompetitie. Het was alweer de vierde speelronde. Morgen om 9.00 uur zijn ze er allemaal weer voor drie wedstrijdjes en natuurlijk penalty’s te schieten. 

 

De dag van morgen

Morgen voor velen de tweede speelronde in de tweede fase. Voor sommige teams start morgen de tweede fase. Er zijn in totaal maar liefst veertien thuis- en tien uitwedstrijden. En natuurlijk spelen de Waddenrobkes hun landencompetitie weer. Dat zal ongetwijfeld weer zorgen voor een heerlijke sfeer op het Oostersportpark op de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda