Voetbal

Jeugdjournaal

In verband met de herfstvakantie een wel heel beperkt programma afgelopen zaterdag. Alleen de teams die uitkomen in de hoofdklasse of divisie kwamen in actie. En ook Jo13-1 speelde nog een inhaalwedstrijd.

JO19

De JO19-1 kwam niet afgelopen zaterdag in actie maar speelde haar wedstrijd tegen Franeker afgelopen dinsdag in Franeker. En ze begonnen de tweede fase in de hoofdklasse meteen sterk. Door een 1-2 overwinning gingen de drie punten mee naar Harlingen. Zaterdag aanstaande wacht Workum waartegen de ploeg in de eerste fase met 3-4 verloor. 

 

JO17

Het vrije weekend heeft JO17-1 goed gedaan zo lijkt het. Afgelopen zaterdag kwam de nummer vier van de ranglijst, GVAV Rapiditas, naar Harlingen. Al vrij snel kwam Zeerobben op een 0-1 achterstand maar daarna waren de rollen omgedraaid en was het Zeerobben dat de lakens uitdeelde. Ze liepen uit naar een uiteindelijke 9-2 overwinning. Het kan soms raar lopen in het voetbal. Morgen reist JO17-1 af naar Sportpark De Koerbelt te Rijssen waar het speelt tegen de plaatselijke Excelsior ’31. 

 

JO15

De laatste wedstrijd in de eerste fase werd door JO15-1 afgesloten met een krappe 2-1 overwinning. De eerste wedstrijd in de tweede fase trof Zeerobben wederom Sneek Wit Zwart en wederom op het Oostersportpark. Dit keer ging het iets gemakkelijker en won JO15-1 met 3-1. Morgen speelt JO15-1 op Urk. Altijd bijzonder.

 

JO13

JO13-1 won de laatste wedstrijd in de eerste fase met 2-4 van LSC en gaat hierdoor door in de beker. 

 

De dag van morgen

De vakanties zitten er weer op en dus is het voor alle teams morgen weer vol aan de bak. En daar is iedereen wel weer aan toe. Met elf thuis- en dertien uitwedstrijden zal het weer behoorlijk druk op het Oostersportpark zijn en weet een ieder weer waarom de zaterdag toch echt de mooiste dag van de week is. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda