Voetbal

Jeugdjournaal

Er werd gelukkig weer volop gevoetbald afgelopen weekend. Geen afgelastingen dit keer. Het was voor veel teams de laatste wedstrijd in de derde fase. Vanaf morgen begint de vierde en laatste fase van het seizoen 2022-2023.

 

JO19

Bij de JO19 groep kwam alleen JO19-1 in actie. Zij speelden uit tegen Stiens en maakte geen fouten dit keer. Het werd uiteindelijk 0-4. Zeerobben blijft op een vijfde plaats staan in de hoofdklasse. Morgen is het voor JO19-1 bekerweekend. Zij spelen de 1/8 finale om 15.00 uur uit tegen HZVV te Hoogeveen. HZVV komt net als Zeerobben uit in de hoofdklasse en staat daar momenteel op een achtste plaats.

JO19-2 mag na een paar weken rust ook weer aan de bak. Zij spelen thuis tegen Balk. 

 

JO17

JO17-1 speelde een sterke wedstrijd tegen Kolping Boys uit Alkmaar. Na een 1-0 achterstand werd er uiteindelijk met 5-2 gewonnen. Door dit resultaat kruipt de ploeg richting de derde plaats in de 6e divisie. Morgen thuis de topper tegen koploper Urk om 12.30 uur. JO17-2 boekte een krappe maar knappe 1-0 overwinning op Oudehaske. JO17-3 stond net naast de verkeerde kant van de streep. Zij verloren met 2-3 van GAVC.

 

JO15

Verlies was er voor JO15-1 tegen Raptim JO15-1 uit Coevorden. De verste uitreis leverde helaas geen punten op. Morgen speelt ook JO15-1 de 1/8 finale voor de beker. Het ontvangt thuis FC Assen om 10.30 uur. Een hele knappe 2-1 overwinning was er voor JO15-2 op Anjum. En dit keer ook de 3 punten voor JO15-3. Zij kwamen met een 1-3 overwinning terug uit Oosterlittens. 

 

JO13

Bij de JO13-groep kwam alleen JO13-2 in actie en hoe. Zij speelden een spectaculaire wedstrijd op het Oostersportpark tegen Beetgum. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er 4-4 op het scorebord. 

 

JO12

Het is JO12-1 niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen. Dan moest er gewonnen worden van ST IJVC/Blauwhuis en dat zat er niet in. De jongens verloren met 2-5. Jammer maar ook dat hoort bij de sport. Morgen start de vierde fase met meteen de derby tegen Franeker. JO12-2 kwam met een mooie 0-4 overwinning terug uit Sneek waar gewonnen werd van LSC. 

 

JO11

JO11-1 speelde een dubbelprogramma afgelopen weekend. Zaterdag moesten ze een 1-4 nederlaag tegen Bolsward incasseren. Maar afgelopen maandag was daar het herstel tegen Franeker. Zeerobben stroopte de mouwen op en sleepte een 2-0 overwinning uit het vuur. 

Voor JO11-2 stond er veel op het spel tegen FVC. Bij winst kon het kampioenschap gevierd worden en dat lukte. Na een 1-1 ruststand werd er met 2-4 gewonnen en was het kampioenschap een feit. 

 

De dag van morgen

Morgen weer zo’n heerlijke dag op het Oostersportpark. Maar liefst twaalf thuiswedstrijden staan er voor de jongens en meiden op het programma. Daar komen ook nog eens de wedstrijdjes van de Waddenrobkes bij. Met acht teams wordt het daar ook steeds drukker. Naast competitievoetbal is er ook bekervoetbal op het Oostersportpark, staan er topwedstrijden op het programma en start de vierde fase. Niemand twijfelt er meer aan: zaterdag is de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda