Voetbal

Jeugdjournaal

Afgelopen zaterdag werd de krokusvakantie afgesloten en dus was er nog niet een volledig programma. Toch waren er teams die wel in actie kwamen en bovendien was het de zaterdag van de start van de voorjaarscompetitie voor de Waddenrobkes. Morgen weer een bijna volledig programma.

JO19

Zowel de 19-1 als de 19-2 hadden nog een vrij weekend. Morgen speelt JO19-1 wel weer voor de competitie. Wil JO19-1 nog een rol van betekenis gaan spelen in de hoofdklasse dan moet er morgen gewonnen worden van de koploper CVVO. JO19-2 heeft nog een vrij weekend.

 

JO17

Na de 0-2 thuisnederlaag tegen Blauw Wit was er een knap herstel in de uitwedstrijd tegen DZOH. De lange rit naar Emmen leverde drie punten op door een knappe 1-4 overwinning. Zeerobben rukt op naar de derde plaats en treft morgen op het Oostersportpark de nummer twee van de ranglijst Urk.  JO17-2 en JO17-3 kwamen niet in actie. 

 

JO15

JO15-1 blijft zich vastbijten in het divisieniveau. Na de 1-0 overwinning op Frisia stond nu de uitwedstrijd tegen Assen op het programma. En ook deze lange rit leverde drie punten op. In Assen werd er met 1-3 gewonnen. JO15-2 speelde niet en JO15-3 ging met 4-0 onderuit tegen SJO WTTC. Morgen wel weer competitie voor beiden tegen resp. Be Quick D en Frisia.

 

JO13

JO13-1 kwam niet in actie afgelopen zaterdag en moet morgen thuis aantreden tegen QVC. En ook een vrij weekend voor JO13-2 dat morgen op bezoek gaat bij SJO DFC. 

 

JO12

JO12-1 is de derde fase goed begonnen door vier keer op rij te winnen. Daar kwam afgelopen zaterdag een einde aan. Thuis werd er met 2-5 van Joure verloren. Zeerobben voert nog steeds de ranglijst aan en treft morgen de nummer twee ST IJVC/Blauwhuis. JO12-2 kwam niet in actie maar treft morgen Workum.

 

JO11

De JO teams kwamen niet in actie maar moeten morgen weer aan de bak. De streekderby tegen Franeker staat voor JO11-1 op het programma en JO11-2 gaat op bezoek bij Frisia.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen gepubliceerd door de bond. Hier draait het om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar morgen komen alle teams in actie. 

 

De dag van morgen

We worden weer een beetje blij als we het programma van morgen zien. Weer veel jeugdvoetbal op het Oostersportpark met maar liefst 22 wedstrijden. 22 zult u denken? Oke, daar zijn dan wel twaalf wedstrijdjes van de Waddenrobkes bij. Daarnaast gaan er nog eens twaalf teams de provincie in. Dat alles maakt de zaterdag tot de allermooiste dag van de week. Vanaf 8.45 uur starten de eerste wedstrijden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda