Voetbal

Jeugdjournaal

De één vindt het heerlijk terwijl het voor een ander weer een verloren zaterdag is. Dat krijg je op de zaterdagen in de herfstvakantie en krokusvakantie. Zo ook afgelopen zaterdag en ook voor morgen nog maar een beperkt programma. 

Het enige team dat in actie kwam voor competitieverplichtingen was JO11-1. Zij speelden uit tegen St. Annaparochie en verloren nipt met 2-1.

Andere teams oefenden er lustig op los. Zo speelde JO15-1 op vrijdagavond al een oefenwedstrijd tegen Drachtster Boys.

En ook JO19-1 kwam in actie tegen Drachtster Boys die uitkomen in de 2e divisie. Je hebt het idee dat er niet altijd uitkomt wat erin zit bij JO19-1. Dat was afgelopen zaterdag wel het geval. Zeerobben liet zien waartoe het in staat is en won met 3-0.

Naast deze oefenwedstrijden werkten JO12, de JO13 en de JO15 groepen een onderling toernooitje af om zo toch lekker bezig te zijn. De toernooitjes werden door Gijs v.d. Veer georganiseerd.  

 

De dag van morgen

Voor morgen is de spoeling ook weer dun. Met vier thuiswedstrijden voor de jeugd en vijf uitwedstrijden is het voor Zeerobben-begrippen een rustige zaterdag. Vanaf 11 maart is het dan weer volle bak. Ondanks dit alles is ook morgen weer de mooiste dag van de week. Dat weten we nu al. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda