Voetbal

Jeugdjournaal

Zaterdag is en blijft de mooiste dag van de week. Daar kunnen zelfs de weersomstandigheden niets aan veranderen zo bleek afgelopen zaterdag maar weer eens. Ondanks dat het een groot gedeelte van de dag grauw en grijs was, ‘scheen’ op het veld het zonnetje.

 

JO19

JO19-1 speelde afgelopen zaterdag tegen Stiens maar de wedstrijd was van korte duur. Na harde botsing tussen een spelers van Stiens en Zeerobben bleef de speler van Stiens (te) lang op de grond liggen. Al snel bleek dat hier sprake was van een ernstige blessure. De speler moest uiteindelijk met een ambulance het veld verlaten. De wedstrijd werd dan ook gestaakt bij een 0-0 stand. Koploper Flevo Boys won de topper tegen Zwaluwen overtuigend met 4-1 en komt morgen naar het Oostersportpark. Na de winst van vorige week op Franeker nu weer een mooie 1-2 overwinning van JO19-2 op Workum. Inmiddels een vierde plaats voor JO19-2. JO19-3 verloor thuis met 1-3 van TOP ’63.

 

JO17

Zeerobben JO17-1 moest winnen van de nummer laatst SWZ Boso Sneek en deed dat ook. Overtuigend zelfs want het werd 9-2 en dat geeft weer wat lucht. Morgen wacht de nummer 4 Franeker. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO17-2 met 7-5 van Stiens.

 

JO15

Jammer dat JO15-1 niet op volle sterkte kon aantreden tegen koploper SJO Broekster Walden. Daardoor verloor Zeerobben helaas met 0-4 en moet met vijf punten achterstand (voorlopig) plaats nemen op de tweede plaats. Verlies was er ook voor JO15-2 tegen SDS. In Oosterend werd het 4-0. Een mooie overwinning van JO15-3 in en tegen Franeker. Het werd maar liefst 2-7. JO15-4 verloor de doordeweekse wedstrijd ruim van St. Jacob.

 

JO13

Bij de JO13 won JO13-2 de uitwedstrijd bij Makkum met 1-3. JO13-1 kwam niet in actie.

 

JO12

Na een weekje rust draait de JO12-1 weer op volle toeren. Dit keer werd Frisia met 2-6 aan de kant gezet. JO12-2 won met 5-1 van Mulier en ook winst voor JO12-3 in de wedstrijd tegen Frisia. Het werd 2-9. En ook JO12-4 speelde tegen Frisia en ook zij wonnen. Het werd 7-3 in Leeuwarden.

 

JO11

Vorige week trof JO11-1 de nummer twee en afgelopen zaterdag moest de ploeg naar koploper Bolsward. Daar werd met 6-3 verloren maar deze jonge ploeg komt eraan. JO11-2 won met 4-0 van Terschelling en JO11-3 verloor nipt met 5-4 van Bolsward.

 

JO10, JO9 en JO8

Hier geen uitslagen en standen omdat de KNVB dat zo voorgeschreven heeft. Dat maakt het nog interessanter om eens bij deze kinderen te komen kijken want voetballen dat kunnen ze wel. Het barst er van het talent. Erg leuk om te zien hoe deze kinderen zich steeds weer blijven ontwikkelen. Echt de moeite waard om eens een wedstrijdje te volgen.

 

Waddenrobkes

Over dit spektakel elders meer in deze krant.

 

De dag van morgen

Wat staat er weer een heerlijke zaterdag voor de boeg. Er staan maar liefst vijftien thuiswedstrijden voor de jeugd op het programma. Voeg daarbij de Waddenrobkes alsmede de voorspelling van ‘Weeronline’ en het kan niet anders dan dat ook deze week zaterdag weer de mooiste dag van de week gaat worden. Men heet u welkom bij het voetbalbolwerk dat Zeerobben heet. 

|Doorsturen