Sport

Jetting toernooi

Op 10 oktober is er Het Jetting toernooi gespeeld in de Boulodrome van Boulegoed. Het Jetting toernooi (doubletten) is het eerste toernooi wat binnen gespeeld word na de zomer. Nadat alle zestien teams zich hadden gemeld bij de wedstrijdtafel kon het toernooi beginnen. Na de eerste drie voor gelote partijen werden de standen opgemaakt en de beste acht teams in de A poule geplaatst en de andere acht in de B poule.

De halve finale van de A poule werd gespeeld door Hans Timmermans en Jacob Norder tegen Warner Stienstra en Aede Dijkstra. Hans en Jacob gingen met 13-9 naar de finale A poule. De andere halve finale van de A poule werd gespeeld door Joyce Termaat en Ben van Assem tegen Yves Roussel en Patrick v.d. Schief. Joyce en Ben gingen met 13-5 naar de finale A poule.

Hans Timmermans met Jacob Norder belandden met 2 W -3 in de A poule, ook Joyce Termaat met Ben van Assem belandden met 2 W +1 in de A poule.

In een spannende finale gingen uiteindelijk Hans Timmermans en Jacob Norder (team le Biberon) er met de winst  vandoor, uitslag 13-10. 

 

De overige uitslagen:

A complementair (uitslag 13-12)

1. Frans Jan Hengst met Gretha Hoekstra (team Boulegoed)

2. Ruud Warmerdam met Bart Schoot (team Boulegoed)

B poule (uitslag 13-7)

1. Rens de Roos met Loc van Le (team le Biberon)

2. Rik Moorlag met Jakob Huitsing (team le Biberon)

B Complementair (uitslag 13-9)

1. Marco Termaat met Connie van Assem (Mix team)

2. Dirk Koning met Karst v.d. Heide (team Boulegoed)

 

De prijzen werden verdeeld en de vrijwilligers bedankt. Het volgende toernooi is het Boulodrome toernooi op zaterdag 27 november, aanvang 9.30 uur.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda