Voetbal

Jaarlijkse bingo avond weer een enorm succes

Afgelopen zaterdagavond kon men weer genieten van het aloude spelletje bingo bij fc Harlingen. En dat dit spelletje meer en meer populair wordt, bleek wel uit de vele enthousiaste bezoekers. Er waren prachtige prijzen te winnen. 

In de superronde waren er drie prijzen te verdelen. De derde prijs was een pizzarette. De tweede prijs een E-Reader en de hoofdprijs was een reischeque t.w.v. € 250,-. Natuurlijk zou een bingo niet zonder sponsors kunnen en de organisatie bedankt dan ook Reisbureau Friesland en Expert van harte voor het mede mogelijk maken van deze prijzen.

Maar er vielen nog meer prijzen te winnen. Voorafgaand aan de superronde, werden er in totaal tien ronden gespeeld waarvan elke ronde opgedeeld was in een derde, tweede en een eerste prijs. Zo had iedereen evenveel kans om een prijs te winnen en de meeste bezoekers gingen dan ook naar huis met één of zelfs meerdere prijzen.

De Activiteiten Commissie van fc Harlingen wil alle sponsoren, barpersoneel en bezoekers ontzettend bedanken voor een zeer geslaagde avond. En wie weet… tot volgend jaar bij de bingo!

|Doorsturen