Voetbal

Invulling technische staf zmvv Zeerobben seizoen 2019-2020

Zoals eerder al bekend is gesteld staat Arjen Postma in de komende jaargang van het voetbalseizoen weer als hoofdtrainer voor de groep. De trainer uit Sint Nicolaasga gaat zijn vierde seizoen in bij Zeerobben en na de promotie in 2017 wordt dit het derde seizoen onder zijn leiding in de 1e klasse. Hij zal hierbij worden bijgestaan door Drewes Janssen in de rol van assistent-trainer. 

Drewes is natuurlijk geen onbekende in het Friese voetbalwereldje. Na als speler actief geweest te zijn bij vv Harlingen, Sneek Wit Zwart, FVC en Harkemase Boys vond Janssen nu de tijd rijp om zich als trainer te gaan ontwikkelen. Hij ziet in Zeerobben een ideale omgeving om dit voornemen gestalte te geven.

Anthoon Elsinga zal, net als voorgaande jaren, de keeperstraining weer voor zijn rekening nemen. Met de schat aan ervaring, zelf opgedaan op het hoogste amateurniveau, gekoppeld aan zijn persoonlijke inbreng, zijn ook dit jaar de keepers weer in goede handen.

De hersteltraining/verzorging is dit jaar in handen van Piet Roos. Piet is een oude bekende binnen Zeerobben. Piet was al eerder in deze functie verbonden aan Zeerobben, onder andere gedurende het debuut-seizoen 2006-2007 van Zeerobben in de 1e klasse. Ook de samenwerking met fysiotherapie Rozengracht 24 wordt gecontinueerd.

Teammanager is ook dit jaar weer Geert-Jan de Groot en hij wordt dit seizoen daarbij geassisteerd door Lars Borgman.

Zeerobben is zeer content met deze samenstelling van de technische staf en ziet met vol enthousiasme het nieuwe seizoen tegemoet.

 

 

|Doorsturen