Sport

Hotel Zeezicht op Vlieland winnaar van de Vitesse sponsor Competitie 2022

Nadat er vanwege de vogelgriep een aantal weken niet gevlogen mocht worden, stond ook de sponsorcompetitie stil. Maar deze beperking is deze week opgeheven. 

Al tal van jaren organiseert P.V. Ons - Genoegen een bedrijven sponsor vluchten competitie. Er wordt gevlogen door de leden voor een 17-tal sponsoren om het kampioenschap van de Vitesse, Mid-Fond, Fond, Jonge-Duiven en de Natour en tenslotte bedrijven generaal kampioenschap van Harlingen. De Vitesse tour werd vorig jaar gewonnen door Leo Copini Brillen en Contactlenzen, dit jaar is het Erik Houter van Hotel Zeezicht op Vlieland die uit handen van naar Vlieland afgereisde voorzitter Age Zijlstra de beker van de Vitesse kampioen in de binnentuin van Hotel Zeezicht in ontvangst mocht nemen. 

De top 5 is als volgt: 1. Hotel Zeezicht Vlieland; 2. Harlingen Boeit.nl; 3. Bouwbedrijf Bruinsma BV; 4. De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen en 5. Harlinger Courant/Flevodruk. De andere in willekeurige volgorde: Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling; Nagel Studio Natural Nail Room; Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688; Grafisch Centrum Harlingen; “BSH – Party Service”; Smit  Beheer en Verhuur Vlieland; Café Tuinzicht in de Nieuwstraat; Nauta’s Schildersbedrijf; Copini brillen en Contactlenzen; Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt; Ground Hop XL Voetbal Reizen; Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats.

|Doorsturen

BuienradarAgenda