Sport

Hosanna twee keer tweede in de Virtual Competition

Hoe verzin je het allemaal afgelopen zondag? Met twee teams tijdens de tweede lockdown twee keer tweede in de tweede wedstrijd van de Virtual Competion van CGN. Tweeër kan het bijna niet. Een mooie opsteker in de aanloop naar de Global Online Championships in mei. 

In de Junior Class streden afgelopen zondag vier teams om de winst. The Pride Junior uit Huizen wist de wedstrijd met overtuiging te winnen. Ze scoorden 79,17 punten. Sky Junior van Hosanna behaalde de tweede plaats met een toekenning van 73,34 punten van de jury en wist daarmee Jong Dynam!x uit Zevenhuizen en N-Motion Junior uit Roden voor te blijven. 

In de Regional A Class namen drie teams deel. Hier werd een ruime overwinning behaald door Dynam!x uit Zevenhuizen. Het team danste 79,2 punten bij elkaar. Sky Winterguard van Hosanna scoorde 72,4 punten en werd daarmee tweede. Het team van Thompson MS Winter Guard uit Murrietta, Verenigde Staten, sloot de rij.

Mooie resultaten voor Sky Hosanna. Ook nu waren de inzendingen weer live te volgen op het internet. En wat leuk is? Het aantal deelnemers groeit en dus ook de spanning. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda