Voetbal

Hoofdprijs Zeerobben Bingo uitgereikt

De organisatie van de Zeerobben online bingo is bezig met de ‘nazorg’. En dat betekent dat de gewonnen prijzen van de bingo of de verloting thuis bij de mensen worden bezorgd. Dat gebeurde afgelopen zaterdag ook met de hoofdprijs die door de familie Van der Wal was gewonnen.

Ook zij speelden met het hele gezin mee en hadden als eerste bingo dus snel bellen met de bingo-lijn. Daar kregen ze Menno Mensonides van EP Mensonides persoonlijk aan de lijn die ze wist te vertellen dat het een juiste bingo was en dat de prachtige Sony smart tv voor hun was.

De familie Van der Wal is geen onbekende binnen de club. Integendeel. Lammert is dit seizoen leider van JO10-3 waar ook zoon Jurre in speelt. En broer Tjeerd heeft menig jaar bij de jeugd en de senioren van de groen-witten gespeeld. Afgelopen zaterdag kwam Menno Mensonides de tv persoonlijk afleveren bij de familie Van der Wal. Een mooie afsluiting van een fantastische bingo. Familie Van der Wal blij, EP Mensonides blij en Zeerobben blij. Zaterdag was weer de mooiste dag van de week!

|Doorsturen

BuienradarAgenda