Sport

Honkbal nieuws

Ook afgelopen zaterdag 26 juni was er weer een wedstrijd van de aspiranten van HSV Seagulls. Deze keer een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen de Northern Stars. Bij deze wedstrijd was de scheidsrechter: A.T. Zijlstra uit Leeuwarden.

 

Het was een spannende wedstrijd. In de eerste inning hadden de Seagulls helaas geen punten gescoord. De tegenstander, Northern Stars, scoorden er 2. 

In de tweede inning gingen de Seagulls heel goed van start en werden er 3 punten gescoord door Bram Frölich, Queshan Juliana en Sven Postma. In dezelfde inning hield de pitcher van de Seagulls alles goed dicht. Er werd geen punt gescoord door Northern Stars. Dus na de tweede inning stonden de Seagulls op voorsprong met 2-3.

In de derde en laatste inning kwamen Northern Stars weer aan slag. Deze keer een stuk sterker dan in de vorige inning. Er werden 3 honkslagen geslagen. Daarna kwam er een homerun van Northern Stars en kwamen er in 1x 4 punten binnen. Daarna haalden zij nog 4 punten binnen voordat er gewisseld moest worden. De Seagulls waren nog als laatst aan slag en wilden heel graag de achterstand inhalen. Zij deden goed hun best en haalden er toen nog 3 punten binnen. Deze keer door: Hasse Halbesma, Jennifer Brandes en nogmaals door Bram Frölich. De eindstand is geworden: 10-6.

Dat was helaas niet voldoende voor een overwinning, maar voor de tweede wedstrijd dit seizoen heeft het hele team van HSV Seagulls goed gepresteerd. En zoals bij elke wedstrijd hoort de “line-up”. Daarbij worden de tegenstanders, scheidsrechters, coaches en bedankt voor de wedstrijd en natuurlijk ook het publiek voor de aanmoediging. En wordt er afgesloten met een Yell.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda