Sport

Hockeyseizoen start weer bij HMHC

Komend weekend barst het hockeyseizoen weer los bij HMHC. De jeugdteams spelen zaterdag weer hun eerste wedstrijden en de veteranen starten zondag weer. En dat allemaal in de nieuwe tenues van Indian Maharadja en de hoofsponsoren D&C Airco Service, Jelsma Koelma notarissen en SRF Shipbuilding. De dames en heren teams beginnen het volgende weekend weer hun competities. Zij spelen dit weekend wel oefenwedstrijden.

Nieuwe teamnamen

Net als bij de voetbalteams heeft de KNHB besloten om de namen van de teams te veranderen. Er wordt afscheid genomen van de vertrouwde namens als F-jeugd of A-junioren. De leeftijd is vanaf nu herkenbaar in de team naam, bijvoorbeeld Jongens Onder 16 (JO16). En de veteranen heten vanaf nu HE30+. Wat blijft is de Funkeys, voor de allerjongsten van 4 en 5 jaar.

 

Vrijdagavond: Heren spelen tegen Hermes

Het weekend wordt vrijdagavond ‘afgetrapt’ door de Heren van HMHC, die een oefenwedstrijd spelen tegen Hermes uit Den Helder. Intussen een zeer gewaardeerde oefentegenstander, die altijd in is voor ook een geslaagde derde helft. Ze spelen om 20.00 uur, dus kom vooral kijken voordat de vrijdagavondfestiviteiten van de Visserijdagen starten.

 

Zondag: drie teams naar Heerhugowaard

Komende zondag gaan er drie teams van HMHC in colonne de Afsluitdijk over. Zowel de Jong Dames (vanaf nu: Dames O25), Dames- als Herenteam spelen daar een oefenwedstrijd als opwarmer voor hun eigen competities.

 

Programma komend weekend

Vrijdag 2 september

20.00 uur HMHC Heren – Hermes Den Helder

Zaterdag 3 september

9.30 HMHC Mix O8 – Sneek

9.30 HMHC Mix O-10 - Westerkwartier

11.00 HMHC Mix O-12 – Eelde

11.00 Westerkwartier – HMHC MO16-1

11.30 Leeuwarden – HMHC MO14

13.00 HMHC MO16-2 Stix Joure

15.30 Sneek – HMHC JO16

Zondag 4 september

11.00 HMHC Veteranen/HE30+ - Groningen

11.00 Heerhugowaard – HMHC DamesO25 (Jong Dames)

12.45 Heerhugowaard – HMHC Dames

N.n.b. Heerhugowaard - HMHC Heren

|Doorsturen

BuienradarAgenda