Sport

Hockeyseizoen begint weer bij HMHC

Het einde van de zomervakantie nadert en ook bij HMHC beginnen alle hockey-activiteiten weer. En het wat koelere weer past daar prima bij! Een aantal seniorenteams is deze week gestart, waarbij het zweten was na een heerlijke zomer. Komende week beginnen alle jeugdteams weer met hun trainingen. Over drie weken begint dan de competitie. De komende tijd zal er dus volop getraind worde en oefenwedstrijden worden gespeeld. Komende zondag begint HMHC Dames met een oefenwedstrijd in Purmerend.

Nieuwe kledingleverancier: de sponsorcommisie en klussencommissie hebben zes nieuwe reclameborden opgehangen.

Er begint een nieuwe traditie te ontstaan: een Startdag aan het begin van het seizoen waarop iedereen elkaar weer kan ontmoeten en afspraken kunnen worden gemaakt over het komende seizoen. Dit jaar op zondag 28 augustus, de exacte planning volgt per mail. Alle leden, ouders en coaches zijn van harte uitgenodigd.

En dit jaar is wat bijzonders op de Startdag, want nieuwe kledingleverancier Indian Maharadja is aanwezig met een bus waar de bestelde kleding kan worden opgehaald. Ook kun je nieuwe hockeyspullen kopen, met een aantal leuke kortingen en aanbiedingen.

Ook zin in hockey? Zoek je een leuke teamsport voor jezelf of voor je zoon of dochter, je bent van harte welkom om een keer mee te trainen. Je kunt bij HMHC al hockeyen vanaf vier jaar bij de Funkeys, en ook voor volwassenen is er alle gelegenheid om samen te hockeyen. Meer info via TC@Harlingermhc.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda