Sport

Hockeynieuws van HMHC

Deze week is de avondklok een uur verruimd. Een eerste stap naar verdere verruiming? We zullen het zien, maar het biedt HMHC weer wat meer mogelijkheden om te trainen in de avonduren. Met name voor de Heren betekent dit wat langer doortrainen.

HMHC zorgt er verder voor dat iedereen weer op de velden staat, van de jongste Funkeys tot de Trimmers en Veteranen. Met zo nu en dan gasten van andere sportverenigingen worden de velden aan de Westerzeedijk weer volop gebruikt, zowel gedurende de week als in de weekenden. Naast het vele thuis zijn, thuis onderwijs volgen en thuiswerken een mooie gelegenheid om gezond in beweging te zijn in de buitenlucht.

 

Geslaagd hockeyweekend

Je kunt het nu bijna niet meer voorstellen na een mooie en zonnige week, maar vorige week zaterdag hadden we nog een staartje van de winter. Tijdens het onderlinge toernooi van de C en D teams werd het veld even wit van de hagel. Het maakte de opkomst en het plezier er niet minder om. Na de wedstrijden was er gezorgd voor broodjes en chocolademelk om weer op te warmen.

 

Op zondag speelden de Dames, Heren en MA-teams weer een onderling toernooi. Onder leiding van de scheidsrechters Daniel Schaaf en Alex Nieuwland werd er fanatiek gespeeld en was er tussendoor en na afloop ook ruimte voor gezelligheid. Uiteraard werden alle RIVM maatregelen daarbij wel opgevolgd, om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Rustig paasweekend, wel trainen

Het komend weekend is het rustig op de hockeyvelden aan de Westerzeedijk. Er worden geen onderlinge wedstrijden en toernooien gespeeld. Wel is er op Goede Vrijdag, anders dan andere jaren gewoon trainen. Er is tenslotte al zo vaak niet gehockeyd. Ook voor de komende weekenden worden er door de TC en de coaches weer wedstrijden en toernooien georganiseerd. Op weg naar hopelijk mooier weer waarbij er wellicht weer tegen andere clubs gespeeld mag worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda