Sport

Hockey zonder publiek bij HMHC

Afgelopen zondag werd de eerste wedstrijd zonder publiek gespeeld bij HMHC door de Heren. Ook maandagavond mocht er geen publiek zijn bij de wedstrijden van de trim hockeyers. Voorlopig zullen we daarmee moeten doen, dus geen fans in de frisse wind langs de velden aan de Westerzeedijk. Verder wordt er natuurlijk gewoon gehockeyd komende zaterdag en zondag.

Alv digitaal

Op donderdag 25 november vindt er weer een ALV plaats bij HMH C. Deze zou gewoon live plaatsvinden, maar gezien alle ontwikkelingen heeft het bestuur besloten dit digitaal te doen. hierover zijn de leden reeds geïnformeerd. Na aanmelding bij de secretaris ontvang je een digitale link en kun je aanwezig zijn bij de vergadering.

 

HMHC volgt corona regels

Ook bij HMHC gelden de aangescherpte corona maatregelen. Geen toegang voor publiek, de bar is om uiterlijk 20.00 uur dicht en zorg dat je een Corona pas bij je hebt als je naar binnen wilt. Natuurlijk is het daarnaast van belang om niet te komen als je niet fit bent en 1,5 meter afstand te houden. Het kan de komende tijd voorkomen dat er wedstrijden niet gespeeld worden omdat er spelers positief getest zijn. Houd daarvoor je eigen appgroep in de gaten, waarin dit zo tijdig mogelijk gedeeld wordt.

 

Zaalhockey start in weekend van vier en 5 december

De hockeyers van HMH C zijn zowel op het veld als in de zaal actief. Zaalhockey is een snelle en technische sport waar je ook op het veld veel plezier van hebt. We zien dat elk voorjaar weer. In het weekend van 4 en 5 december begint de zaal competitie, na een jaar stilstand vanwege corona. De teams zijn intussen bekend en de trainingen starten komende week.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda