Sport

HMHC Nieuws

Komend weekend wordt er zaterdag weer volop gehockeyd door de jeugd van HMHC aan de Westerzeedijk. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Op zondag en maandag wordt er ook gehockeyd, maar dan spelen de seniorenteams van HMHC allemaal een uitwedstrijd.

Ben je tussen de 10 en 12 jaar? Dan zoeken we jou!

De jongens en meiden van HMHC Mix O-12 spelen dit jaar voor het eerst op een volledig veld. Dat gaat al erg goed, maar ze kunnen nog wel wat versterking gebruiken! Dus ben je geboren in 2011 of 2012 en heb je zin om in een gezellig team te komen sporten? Dan ben je van harte welkom aan de Westerzeedijk! Meer informatie via TC@Harlingermhc.nl.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij HMHC als je jonger of ouder bent. Kom gerust een keer meetrainen met je vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje, of zomaar, als je nog niemand kent bij HMHC, en je wilt wel lekker komen sporten.

 

ALV op donderdag 1 december

Noteer alvast in de agenda: op donderdag 1 december vindt de algemene ledenvergadering van HMHC plaats. Voor alle leden van 18 jaar en ouder, maar natuurlijk ook voor ouders van jeugd. Met deze keer onder meer aandacht voor de begroting van dit seizoen, de impact van de stijgende energiekosten op HMHC, de toekomstvisie voor HMHC en de terugblik op vorige seizoen.

 

HMHC 55 jaar

Komend jaar bestaat HMHC 55 jaar! In het weekend van 30 juni 2023 wordt dit gevierd met onder meer de traditionele familiedag, het slapstick toernooi en een reünie voor spelers van de Dames. Noteer dit dus alvast in de agenda!

 

HMHC Dames winnen in stromende regen van Assen

De Dames van HMHC hebben afgelopen zondag de aansluiting met de kopgroep in hun poule weten te behouden. Ze wonnen thuis met maar liefst 6-1 van Assen. Zondag spelen ze uit tegen koploper Lelystad. Dat wordt een spannende wedstijd waarin de Harlinger Dames zeker niet kansloos zijn. En ze hebben beloofd de auto te wassen van alle supporters die meegaan, dus dat betekent ongetwijfeld dat er een flinke club supporters meegaat!

 

HMHC Jong Dames (O25) neemt drie punten mee uit Lemmer

Na een aantal goede wedstrijden waarin Jong Dames hun goede spel niet beloond zagen worden met een overwinning, lukte dat afgelopen zondag wel in Lemmer. Er werd met 0-3 gewonnen van de nummer twee in de competitie, wat maar weer laat zien dat iedereen van iedereen kan winnen in deze poule. Zondag speelt Jong Dames uit tegen Steenwijk, ook dan kunnen ze de 3 punten naar Harlingen meenemen.

 

HMHC Heren

De Heren van HMHC maken zondag de verre reis naar Enschede. Ze spelen daar tegen PW, waar 3 punten zeker mogelijk zijn. Dat zou dan betekenen dat de Heren hun koppositie verder verstevigen!

 

Programma komend weekend

Zaterdag 12 november 2022

9.30 uur HMHC Mix O10 - Dokkum

10.00 uur HMHC Mix O12 – Stix Joure

10.00 uur Steenwijk – HMHC Mix O8

11.00 uur HMHC Mix O14 – Assen

13.00 uur HMHC JO16 - Dash

14.10 uur Quick Stick - HMHC MO16-1

14.55 uur GHBS – HMHC MO16-2

Zondag 13 november 2022

11.00 uur Bedum – HMHC H30+/veteranen

12.00 uur Steenwijk – HMHC O25/Jong Dames

12.45 uur Lelystad – HMHC Dames

14.45 uur PW – HMHC Heren

Maandag 14 november 2022

20.00 uur Wedstrijden trimhockeyers in Leeuwarden

|Doorsturen

BuienradarAgenda