Sport

HMHC komend weekend

Het einde van het hockeyseizoen nadert nu echt. Nog twee weekenden en dan begint de zomerperiode. Met natuurlijk nog wel een bijzonder moment: het weekend van 1 juli is het jubileumweekend voor HMHC: 55 jaar hockey in Harlingen. Komend weekend is er nog een gewoon programma voor de teams, hoewel sommige teams al klaar zijn.

Voor de Heren wordt het een spannend weekend, zij spelen zondag in Lelystad om de eerste plek. Het wordt heerlijk weer, dus wees welkom aan de Westerzeedijk. Zeker op zaterdagochtend is dat de moeite waard: dan viert het O14-team dat ze kampioen zijn geworden. En mocht je mee willen reizen, of in de buurt zijn, de Heren kunnen alle support in Lelystad gebruiken.

 

Terugblik afgelopen weekend

Een aantal zaken springen eruit, als we terugkijken op vorig weekend. Natuurlijk het prachtige kampioenschap van het O14-team, waarin jongens en meisjes samen uitstekende prestaties neerzetten én vooral ook veel plezier hebben. En de Jongens van O16 kunnen terugkijken op een prachtig avontuur in de landelijke klasse, met een enorme groei als team als gevolg. Bij de senioren blijven de Heren in de race voor het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse na de 6-0 winst en verlies door een ‘concurrent’.

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Heb je altijd al eens willen hockeyen? Of zoek je een leuke teamsport voor je zoon of dochter? Bij HMHC zijn er teams voor alle leeftijden en alle niveaus. Tot de zomervakantie kun je gratis komen meedoen. Meer info via TC@Harlingermhc.nl.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 10 juni

9.00 Sneek – HMHC Mix O10

10.30 HMHC JO14 - Graspiepers

12.15 Sneek – HMHC Mix O12

12.30 HMHC MO16-1 – Leeuwarden

12.30 Quick Stick – HMHC Mix O16-2

Zondag 11 juni

11.00 HMHC Jong Dames – Sneek

12.30 Hardenberg – HMHC Dames

12.30 Dash – HMHC HE30+/Veteranen

14.45 Lelystad – HMHC Heren

|Doorsturen

Buienradar



Agenda