Sport

HMHC komend weekend

Na een aantal minder drukke weken is het komend weekend weer een gewoon programma voor de hockeyteams van HMHC. Zowel op zaterdag als zondag zijn er thuiswedstrijden. Welkom aan de Westerzeedijk. Het einde van het seizoen nadert en dat betekent ook dat het HMHC Familieweekend, deze keer in het teken van 55 jaar HMHC, dichterbij komt. Noteer vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli alvast in de agenda’s.

Terugblik afgelopen week

Het vorige weekend werd er alleen door de HMHC Jongens O16 gespeeld. Zij verloren, in de landelijke klasse, van het sterke Arnhem. Maar ook deze keer speelden de jongens een prima wedstrijd. De overige teams waren vrij vanwege het Pinksterweekend.

 

Familieweekend en 55 jaar HMHC

Op social media werd het deze week al gedeeld: het programma voor het Familieweekend van HMHC is bekend. Op vrijdagavond wordt het weekend geopend met een receptie voor iedereen die zich betrokken voelt bij HMHC en een avond voor leden, oud-leden, relaties, sponsoren, vrijwilligers en ouders van leden, waar een topsporter zal spreken. En uiteraard is er alle gelegenheid om bij te praten. De zaterdag bestaat uit allerlei activiteiten op en rond het veld, met uiteraard het Slapstick-familietoernooi, een reünie voor speelsters van Dames 1 en spelers van de Veteranen. De dag wordt afgesloten met een feestelijke avond met een dj voor jong en oud. Dat wordt dus een gezellig weekend! En neem ook vooral vrienden, familie en oud-leden mee. Aanmelden kan via de social media van HMHC.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 3 juni

9.30 HMHC Mix O8 – Sneek

9.30 HMHC Mix O10 – Dokkum

10.40 Quick Stick – HMHC Mix O14

11.00 HMHC Mix O12 – Leeuwarden

13.00 HMHC MO16-2 - Lemmer

13.30 Westerkwartier – HMHC MO16-1

14.00 SCHC – HMHC JO16

Zondag 4 juni

12.00 Steenwijk – HMHC DamesO25

12.30 Winschoten – HMHC Veteranen/30+

13.00 HMHC Dames – Lelystad

14.45 HMHC Heren - Dalfsen

|Doorsturen

BuienradarAgenda