Sport

HMHC JO-16 nu al herfstkampioen

Met nog een wedstrijd te gaan is HMHC Jo16-1 nu al kampioen van het Voorseizoen. JO16-1 is een klein maar hecht hockeyteam. Ze spelen nu al jaren samen en dat is te zien in het samenspel. Nu ze kampioen zijn is de kans groot dat ze een klasse hoger mogen spelen, dit wordt dan 1ste klasse. Hier werken ze dan ook samen hard voor.

De jongens kennen tot nu toe een goed hockeyseizoen, ze hebben nog geen puntenverlies geleden en dat houden ze graag zo. Nu ze een klasse hoger gaan spelen wordt het een stuk lastiger, maar niet iets dat ze niet aankunnen.

Alleen komen ze nog wel eens wat spelers tekort, waardoor ze moeten lenen van andere teams van HMHC. Dit willen ze natuurlijk zien te voorkomen dus bij deze een oproep aan oud-spelers of nieuwe sterren: ben je tussen de 14 en 16 jaar oud en wil je het team komen versterken? Kom een keer meetrainen. De jongens van JO-16 trainen op woensdag om 18:15 uur en vrijdag om 18:30 uur. Kom naar de hockeyclub of stuur ze een berichtje op Instagram @hmhcjongensb1.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda