Sport

HMHC heeft trainersstaf komend seizoen compleet

Onlangs werd al bekend dat Claire Bloem het komend jaar hoofdtrainer wordt van HMHC. Deze week kwam daar Rico Postma bij. Samen vormen zij het trainersduo dat aan de basis staat van alle hockeyontwikkeling binnen HMHC, in nauwe samenwerking met de technische commissie.

Rico is afkomstig uit de eigen jeugd van HMHC en speelt nu zelf in Heren 1. Hij kent de club dus zeer goed. Het bestuur van HMHC is blij met zijn komst en trots dat weer een trainer uit de eigen club deze stap maakt. Rico woont en studeert in Leeuwarden. De afgelopen week zijn Claire en Rico al direct gestart met de eerste trainingen van de nieuwe teams voor komend seizoen.

 

Bij HMHC worden alle teams door ervaren trainers tweemaal per week getraind, vanaf de allerjongste jeugd van 5 en 6 jaar oud. De trainers werken vanuit de stevige basis van het Technisch Beleidsplan dat afgelopen jaar is afgerond door Onno Jan Onnes en Joyce Heida vanuit de technische commissie.

 

Ook zin om te komen hockeyen of zoek je een leuke teamsport voor je zoon of dochter? Je bent van harte welkom aan de Westerzeedijk. Meer info op www.Harlingermhc.nl of stuur een mail aan TC@Harlingermhc.nl

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda