HMHC Dames haalt drie punten in lastige wedstrijd

Op deze frisse maar zonnige zondag moesten de dames van Harlingen het opnemen tegen Hardenberg. Na een kleine zoektocht naar een tweede scheidsrechter vonden ze een toppertje en klonk het fluitsignaal. Het verliep niet allemaal hoe de meiden het in het hoofd hadden en voor ze het wisten viel het tegendoelpunt, 0-1.

Harlingen was gebrand om te winnen en gaf daarom ook niet op. De meiden bleven druk zetten en zo wist Hannah de 1-1 te maken. Helaas gingen ze wat verzaken en kregen ze de 1-2 om de oren. Er werd zeker niet opgegeven en met het hoofd omhoog werd er nog fel doorgespeeld, zo wist Jente de gelijkmaker te scoren.

Zeker wisten ze dat ze deze pot niet gingen verliezen. Na een peptalk van Jurrit in de rust, waren het Meike en Joyce die in het derde kwart nog wisten te scoren. Dit was uiteindelijk de eindstand. In het vierde kwart zakte de dames helaas weer wat in waardoor Hardenberg toch nog wat kansen wist te creëren. De meest spannende actie wist Joyce gelukkig te onderbreken, ze verloor onderweg wel haar stick maar ook zonder stick kan je druk zetten en de tegenstander afschrikken.

Met alweer drie punten in de zak gaan de dames van HMHC vol goede moed de laatste wedstrijd tegen Dating voor het zaalseizoen begint.