HMHC Dames eindigt seizoen met gelijkspel

Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen van HMHC Dames op de planning. Het was erg warm dus dat werd veel water drinken en ook zonnebrand smeren was zeker nodig.

Het begin van de wedstrijd verliep wat stroef en de dames stonden aardig onder druk van Daring. Later in het eerste kwart begon het beter te lopen en kwamen er een aantal aanvallen en zeker ook kansen. Toen was het Inge die de bal hoog in de goal wist te slaan. Het derde kwart ging weer wat minder, veel duels en meer aanvallen van Daring. Echter kregen Joyce, Tineke en Jill in de tweede helft ook kansen, deze belandden echter met wat ongeluk steeds op de paal.

Daring kreeg in het derde kwart wel een kans en deze benutten ze ook: 1-1. De meiden van Harlingen bleven doorzetten en er ontstonden mooie 1-2tjes. In het laatste kwart kwamen er nog wel wat counters van de Daring die er niet ingingen. Zelf hadden de Dames ook nog wel kansen maar het zat niet mee en de eindstand bleef ook 1-1.

Hiermee was de laatste wedstrijd van het seizoen achter de rug. De dames van Daring gingen nog even in zee zwemmen, waarna er nog een gezellige afsluiting volgde. De Dames wensen iedereen een fijne zomer en zien de fans graag weer langs het veld in september.