Sport

HMHC Dames 1 speelt tegen JA1 en MB1 ter voorbereiding laatste wedstrijd

Afgelopen zondag kwamen de drie teams JA1, MB1 en Dames 1 bijeen om wedstrijdjes tegen elkaar te spelen. Dames 1 en Meisjes B1 begonnen met een wedstrijd tegen elkaar. In twee keer 15 minuten probeerden de teams van elkaar te leren, maar een beetje rivaliteit was er zeker.

De zeer gemotiveerde en getalenteerde meiden van de B1 hebben de laatste twee jaar een enorme groei doorgemaakt. Ze stonden dan ook ontzettend goed te spelen. De dames hadden het er erg moeilijk mee, maar met hun ervaring wisten zij toch te winnen.

Vervolgens stonden de Jongens A de dames op te wachten voor een wedstrijd. Fysiek gezien was het al een gewonnen wedstrijd voor de jongens, dus de coach gaf hen daarom een opdracht mee om er meer leerelement in te brengen. De dames kregen hierdoor de kans de focus te leggen op de punten, die zij voor hun laatste competitiewedstrijd op orde moeten hebben. Het was een leerzame wedstrijd, die de jongens wonnen.

 

Het laatste wedstrijdje ging tussen de jongens en de meiden B1. Ook in deze wedstrijd kregen de jongens een opdracht mee. De meiden B1 waren wederom gebrand om te winnen en lieten enorm goed spel zien. Ze kwamen zelfs voor te staan in de wedstrijd. Echter de jongens waren fysiek niet bij te houden en wonnen wederom de wedstrijd.

De wedstrijden werden afgesloten met een heerlijke zelfgemaakte lunch. Alle teams hadden wat lekkers gemaakt en met een muziekje op de achtergrond was het een feestelijk einde aan een leerzame dag.

 

Komend weekend is het Super Sunday op de hockeyclub aan de Westerzeedijk, wat nog meer gezelligheid betekent. De veteranen trappen de dag af met een wedstrijd tegen GHBS om 11.00 uur. De dames volgen met hun laatste wedstrijd tegen Hondsrug om 12.45 uur. Daarna zullen beide teams clinics verzorgen voor de jeugdleden en wordt er feestelijk afgesloten met een BBQ.

Uitslagen HMHC

Dames 1 - Geen competitiewedstrijd

Veteranen – Daring 4-5

Meisjes A1 - Sneek A4 7-0

Meisjes B1 - Groningen B3 5-2

Meisjes B2 - Quick Stick B4 0-5

Meisjes C1 - Leeuwarden C2 0-8

Meisjes C2 - Leeuwarden C4 1-0

Meisjes C3 - Graspiepers C2 0-4

Meisjes D1 - Groningen D3 1-2

Meisjes D2 - GHBS D8 1-5

Jongens A1 - Quick Stick A1 1-2

Jongens B1 - GHBS B2 2-0

Jongens D1 - Sneek D1 1-0

 

|Doorsturen