Sport

HMHC Dames 1 heeft als team gewerkt

Afgelopen zondag stond de laatste uitwedstrijd op het programma tegen Hondsrug in Zuidlaren. Bij Harlingen ontbraken maar liefst zeven dames deze wedstrijd, dus werd er uitstekend gespeeld met dank aan invalsters Tineke Pars, Edine Outhuijse, Mette van Brugge en Nynke Bijlsma en invalcoach Jacob de Vries. 

HMHC Dames 1.

Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat Hondsrug haar troef in wilde zetten door strafcorners te provoceren. In de gehele wedstrijd hebben zij maar liefst vijftien strafcorners gehad. De Harlinger verdediging stond ijzersterk en vooral keepster Mirela Rodenburg speelde de sterren van de hemel, waardoor Hondsrug het niet voor elkaar kreeg uit de strafcorner te scoren. Wel scoorde Hondsrug uit een velddoelpunt. Harlingen liet echter zien dat zij ook konden hockeyen en er werd gevochten voor elke bal. Harlingen probeerde continu over te spelen en er ontstonden mooie kansen. Ook zij lokten een strafcorner uit, die mooi benut werd door Inge de Groot na een mooie slag van Anna Posthumus. Harlingen nam een punt mee naar Harlingen door dit mooie gelijkspel.

Harlingen speelt aankomende zondag haar laatste wedstrijd tegen Hoogeveen in Harlingen om 12.45 uur. Ze kijken er erg naar uit om het seizoen op een leuke manier af te sluiten.

 

Standen HMHC

Uitslag wedstrijd, eindstand competitie

Dames 1-Hondsrug                1-1, Aankomend weekend laatste wedstrijd

Veteranen-Daring                   2-4, Kampioen!

Meisjes A1              8e

Meisjes B1-Steenwijk           1-0, 4e

Meisjes C1-Quick Stick       1-1, 5e in Topklasse

Meisjes C2-Quick Stick       2-3, 7e

Meisjes C3-Eemsmond        4-1, 3e

Meisjes C4-Quick Stick       0-1, 6e

Meisjes D1-Graspiepers       3-5, 4e

Meisjes D2 -Groningen        3-0, 2e

Meisjes D3-Quick Stick       7-4, 5e 

Jongens A1-Sneek                 1-6,Aankomend weekend laatste wedstrijd

Jongens B1-Hoogeveen       1-2, 5e

Jongens D1-HVA                    2-2, 4e 

|Doorsturen