Sport

Het 38e Tobbedans toernooi 2023

Het Tobbedanstoernooi staat weer op de toernooikalender van 2023. Zoals elk jaar zal het toernooi gespeeld worden in week 27. Dat betekent dat er van 3 t/m 9 juli weer veel te genieten valt op het Cleem Heegerpark in Harlingen. Het tennistoernooi wordt gesponsord door de Punt NL Groep.

Daarnaast organiseert tv Ready in dezelfde week een officieel KNLTB padeltoernooi waarbij Vynx Records de hoofdsponsor is. Natuurlijk zal er op hoog niveau getennist en gepadeld worden op de banen van tv Ready, maar ook naast de baan zullen de mensen weer kunnen genieten van onder andere gratis vis, hamburgers, loempia's, patat, worst, broodjes beenham, fruit en vele andere lekkernijen. Er is een loterij met geweldige prijzen en op vrijdag zal er evenals voorafgaande jaren een band zijn. Dit jaar zal dit wederom ‘Op Sien Plaats’ zijn.

De hele week staat er een sauna op het park waarin eenieder na een zware partij weer even tot rust kan komen. Of toch liever een ontspannende massage? Ook dat kan tijdens het toernooi. De kinderen worden ook dit jaar niet vergeten. In het finale weekend zal er een springkussen aanwezig zijn waarop weer naar hartenlust gesprongen en gedold kan worden.

De basis van het succes ligt natuurlijk in de geweldige samenwerking onderling maar ook met de kantine- en baancommissie. Ook dit jaar zullen we op deze commissies weer een beroep doen om het toernooi opnieuw op de kaart van Friesland te zetten. Punt NL Groep, Vynx Records en diverse andere sponsoren dragen bij aan dit mooie toernooi.

De toernooicommissie zal ook dit jaar weer proberen niveau 2/3 spelers te krijgen, zodat er voor het publiek nog beter tennis te zien zal zijn. En ook bij het padeltoernooi verwachten `e mooie wedstrijden te zien op hoog niveau. Maar ook in de lagere categorieën zal er gestreden worden voor wat men waard is en zullen er prachtige wedstrijden te zien zijn. Inschrijven voor dit vooral gezellige toernooi kan nog tot en met 16 juni. Doe mee.

De toernooicommissie heet u allen van harte welkom in week 27 op het Cleem Heegerpark te Harlingen. Zij zijn er klaar voor.

|Doorsturen

BuienradarAgenda