Voetbal

Harlinger winkeliers en horeca wederom met Zeerobben in actie

Na het enorme succes van alweer twee jaar geleden komt Zeerobben ook dit jaar weer met een waardebonnen-actie in samenwerking met lokale winkeliers en horeca. De club vraagt niet om hulp, maar komt in actie voor en met de lokale winkeliers en horeca. En na de lockdowns van de afgelopen tijd kunnen ook zij wel wat steun gebruiken. 

Decemberaankopen

December is een dure maand voor consumenten en tegelijkertijd een belangrijke maand voor de middenstand in Harlingen. Zij hebben ook veel concurrentie van webshops en van winkels elders. Wat is het mooi dat  Zeerobben samen met de Harlinger middenstand in actie komt. Het streven is om de decemberaankopen zoveel mogelijk in ons eigen Harlingen te doen. Daar maakt de club zich sterk voor.

 

Iedereen wint

Met de Sponsoractie van Zeerobben wint iedereen! De club helpt namelijk niet alleen de lokale middenstand, maar ook de eigen leden, vrijwilligers en supporters. Samen met de winkeliers en horeca is er wederom een interessant waardebonnenboekje samengesteld vol met aantrekkelijke lokale aanbiedingen. Er staat van alles in, voor ieder wat wils. Hierdoor wordt het nóg leuker om je decemberaankopen in Harlingen te doen.

 

De leden van Zeerobben gaan de Waardebonnenboekjes verkopen. De opbrengst werd twee jaar geleden onder andere gebruikt voor een nieuwe muziekinstallatie buiten die zowel bij thuiswedstrijden van het eerste als bij diverse activiteiten voor de jeugd inmiddels gebruikt wordt. Dit seizoen wil de club graag investeren in nieuw kantinemeubilair en kunnen extra investeringen worden gedaan in de nieuwe kleedaccommodatie. Weer een mooi doel waar alle leden van profiteren. 

 

Praktisch

Het werkt heel simpel: binnenkort gaan de leden van Zeerobben de waardebonnen-boekjes verkopen. De boekjes kosten € 5,- en vertegenwoordigen in de vorm van kortingen bij de lokale winkeliers en horeca een totale waarde van vele euro’s. Een win-win actie? Nou, eigenlijk dus een win-win-win actie waarbij zowel Zeerobben, de lokale middenstand en niet in het minst u, de consument profiteren.

Gaat binnenkort aan het begin van de avond de deurbel? Grote kans dat het een lid van Zeerobben is dat u deze bijzondere actie komt aanbieden. Stel hen, maar vooral uzelf niet teleur en doe mee. Harlingers in actie voor en door Harlingers. 

 

Corona-proof

Vorig jaar kon de actie niet doorgaan vanwege de toen geldende Coronaregels. Zeerobben denkt dat het nu wel kan door maatregelen te treffen met betrekking tot onder andere leeftijd verkopers, QR-code en digitaal betalen. Daarover wordt iedereen nog nader geïnformeerd. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda