Voetbal

Goed nieuws voor alle seniorenteams bij fc Harlingen

Fc Harlingen 1

Diverse voetbal Whatsapp groepen ontploften vrijdagavond nadat premier Mark Rutte tijdens de persconferentie zei: “Vanaf morgen is er weer meer ruimte voor de sport, voor iedereen, binnen en buiten, op elk moment van de dag, inclusief onderlinge wedstrijden binnen de eigen club maar zonder publiek.” Voetballers van alle leeftijden mogen dus weer buiten in groepsverband trainen en dat was het goede nieuws waar alle seniorenteams bij fc Harlingen op zaten te wachten. De mannen van het eerste elftal en een deel van het tweede elftal, stonden onder leiding van hoofdtrainer Steffen Hansma zondagmiddag als eerste op het veld voor de eerste training van het nieuwe jaar! Vanaf deze week trainen de mannen van het eerste elftal weer wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond en voor aanstaande zondag staat er zelfs al een oefenwedstrijd op het programma. 

Fc Harlingen Vrouwen 1 

Peter Outhuijse staat vanaf deze week elke maandag- en woensdagavond weer met de Vrouwen 1 op het trainingsveld en och wat waren ze allemaal blij dat het weer mocht. Wie wedstrijden wil spelen moet nog even geduld hebben want dat mag nu alleen nog onderling met teams van eigen vereniging. Hopelijk kunnen de dames snel de competitie weer hervatten, tot aan die tijd, trainen, trainen, trainen én bijkletsen! 

Walking Football fc Harlingen 

Goed nieuws ook voor de Walking Footballers bij fc Harlingen. Deze zestig plussers hebben onder leiding van Patrick Oosting woensdagmorgen de trainingen weer opgepakt. Helaas kan er nog geen koffie in de kantine gedronken worden omdat die nog niet open mag, maar op het overdekte terras was ook geen probleem. Ze waren al lang blij om elkaar weer te zien en te spreken. Het eerste toernooi staat overigens al in de agenda bij de mannen. In augustus doen ze weer mee aan het Walking Football toernooi op Terschelling.

En toen donderdagavond ook de rest van de seniorenteams zich lieten zien was het balletje rond. Iedereen geniet weer volop, al is het eerst alleen op het trainingsveld. De rest komt later. Fit worden, gezond blijven en genieten is nu het belangrijkst. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda