Voetbal

Geslaagde start voor jeugdtrainers fc Harlingen

Afgelopen maandagavond kwamen de jeugdtrainers van fc Harlingen samen voor een belangrijke Kick Off Meeting. Tijdens deze bijeenkomst werden ze bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling. De Technische Commissie (TC), bestaande uit Kerst Heida, Klaas Bouma, Ingrid Hoekstra en Remko Zandberg, staat klaar om de trainers te ondersteunen.

De nadruk lag op het belang van een goede start van het seizoen. Dit is cruciaal om de clubvisie over te brengen en sterke teams te vormen. Goede communicatie en evaluatie, zowel op als buiten het veld, werden als sleutelfactoren benadrukt. Kerst Heida neemt de rol op zich om toezicht te houden en wil zijn rijke ervaring delen door de trainers te voorzien van waardevolle tips en trucs. Het hoofddoel blijft de ontwikkeling van de spelers, en de trainers zijn vastbesloten om dit te realiseren.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden voor fc Harlingen, waarbij de jeugdtrainers vol enthousiasme werken aan de groei en prestaties van hun spelers. De Kick Off Meeting was een geslaagde aftrap voor wat een seizoen vol voetbalplezier en ontwikkeling belooft te worden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda