Sport

Geslaagde Familiedag HMHC

Afgelopen zondag werd bij HMHC het seizoen afgesloten met de traditionele Familiedag. Hockey voor hockeyers én niet-hockeyers, verklede teams, shootouts, een clinic van Team Streethockey, een heerlijke lunch, maar vooral: heel veel gezelligheid op en rond de velden aan de Westerzeedijk!

Onderling hockey Slapstick-toernooi

Maar liefst achttien teams hadden zich aangemeld voor het onderlinge hockeytoernooi. Dat betekende dat er zondagochtend bijna 200 hockeyers, van (heel) jong tot oud, op de velden stonden. Er werd met enthousiasme, plezier en soms ook fanatisme gespeeld, wat leidde tot twee winnende teams! De prijs voor het team met de origineelste outfit ging naar Team Flintstones die met Flintstone auto en al het veld op kwamen.

 

Clinic door Team Streethockey

Na de lunch verzorgde Team Streethockey samen met Indian Maharadja voor een leerzame clinic. De spelers en speelsters van HMHC konden werken aan hun skills en leerden allerlei nieuwe tricks. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Shootout toernooi

Het is de penalty van het hockey, als een wedstrijd gelijk eindigt: de shootout, bekend van TV. Alle teams konden meedoen met het shootout toernooi, met verschillende keepers van HMHC op goal. Uiteindelijk werd Charlie Armstrong de winnaar van de Gouden Stick!

 

Gezonde lunch

De activiteitencommissie had een verse en gezonde lunch georganiseerd met salades, fruit, brood en soep, mede mogelijk gemaakt door Wally’s en Supermarkt Plus, waar alle deelnemers graag gebruik van maakten.

 

Afscheid Onno Jan Onnes en welkom Claire Bloem en Rico Postma

Na vier jaar als hoofdtrainer nam HMHC zondag afscheid van Onno Jan Onnes. Voorzitter Frank Burkels bedankt Onno voor zijn enorme inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van spelers en speelsters van HMHC, ook toen corona en overheidsmaatregelen het lastig maakten om de velden op te gaan. Daarnaast werden Claire Bloem en Rico Postma welkom geheten als nieuwe trainersduo.

 

Algemene ledenvergadering 4 juli

Het seizoen is vrijwel ten einde, toch organiseert HMHC nog een algemene ledenvergadering. Op maandag 4 juli om 20.00 uur zijn leden en ouders welkom aan de Westerzeedijk. De agenda heeft iedereen intussen ontvangen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda