Voetbal

Final League voor meiden fc Harlingen

Op zaterdag 10 juni organiseert fc Harlingen in samenwerking met de KNVB en ING de Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie die perfect aansluit bij de sterk groeiende meidenafdeling van fc Harlingen.

Waarom een Final League?

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan vindt op zaterdag 10 juni 2023 de eerste editie van de Final League plaats. 

Er zullen die dag in totaal zo’n 45.000 meiden de Final League spelen bij verenigingen door het hele land. Zeven teams uit de regio bezoeken fc Harlingen voor hun Final League. Een dag met veel wedstrijden, maar er is veel meer te doen op deze dag. Fc Harlingen maakt er een echte topdag van!

 

Wat is er deze dag allemaal te doen bij fc Harlingen?

Voor fc Harlingen MO11 is er die middag penaltyschieten waarbij de keepster van het kersverse kampioensteam fc Harlingen VR1 op goal staat. De MO13 gaat voor de Final League naar Leeuwarden (Leovardia) en fc Harlingen MO15 en fc Harlingen MO17 spelen in toernooivorm thuis. Zij ontvangen de teams van St. Annaparochie MO15-1, SC Berlikum MO15-1, Sc Franeker MO15-1, Sc Franeker MO17, SC Joure MO17-2, LSC MO17-1 en Oosterlittens MO17-1. De wedstrijden beginnen om twaalf uur.

De fotobooth staat klaar en daarmee kunnen de leukste ‘selfies’ gemaakt worden! Op deze dag is er dus volop meidenvoetbal bij fc Harlingen en dit biedt iedereen de kans om kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met alle meisjesteams, het voetbal én de club. Zaterdag 10 juni bij fc Harlingen, Final League!

|Doorsturen

BuienradarAgenda