Voetbal

Feico Douma van Integra verbonden aan fc Harlingen

Integra gaat de fysiotherapeutische ondersteuning verzorgen van het eerste elftal van fc Harlingen.

Feico Douma is z’n carrière begonnen in 1986 als verzorger bij vv Leeuwarden, waar de huidige trainer van het eerste elftal, Gerrie Schouwenaar toen voetbalde. Feico is manueel therapeut en is in 2014 afgestudeerd als master of science in de sportfysiotherapie. Hij heeft inmiddels ervaring in de topsport als fysiotherapeut bij de toenmalige wielerploeg Vacansoleil DCM.

Na 18 jaar Oranjeoord startten Feico en Marjon Douma Integra aan de Kimswerderweg. Integra heeft naast een ruime oefenzaal met kracht- en cardio-apparatuur, de beschikking over shockwavetherapie en B-E-St apparatuur.

Sportfysiotherapie is van grote meerwaarde voor de (snelle) diagnostiek bij blessures, een sportspecifieke blessurebehandeling, verantwoorde terugkeer op het veld en uiteraard voor de preventie van blessures. Voor de diagnostiek van met name spier- en peesblessures is de echografie van grote meerwaarde. Naast de blessurebehandeling  zijn er testmogelijkheden om de fysieke conditie van de sporters in kaart te brengen. 

 

|Doorsturen