Sport

Federatie Barradeelpartij bij KV Eendracht

Vrijdag 18 juni vonden vanaf 16.30 uur bij KV Eendracht de harde bal kaatswedstrijden alle jeugdcategorieën federatie Barradeel welke deel uitmaakt van de KNKB regio Waadhoeke plaats. Er waren in totaal elf perken uitgezet verdeeld over twee velden.

 

De 56 deelnemende kaatsers zijn op grond van hun leeftijd en geslacht in totaal acht categorieën verdeeld. In veld 1 kaatsten de categorieën Welpen en Pupillen en in veld 2 werden de wedstrijden voor de jongens en meisjes in de categorieën Schooljeugd en Jongens / Meisjes gespeeld. Naast de afzonderlijke categorieën Welpen Meisjes en Welpen Jongens waren de jongens en meisjes bij de Pupillen, Schoolmeisjes/Meisjes en de Jongens/Schooljongens samengevoegd. Deze avond stond onder de bekwame leiding van de scheidsrechters Age Tichelaar, Wim de Haan, Eddy Sjollema, Jan Volbeda en een federatie scheidsrechter.  Het blijft altijd weer een genoegen om al die jeugdige kaatsers in actie te zien en te genieten van hun inzet en spelvreugde.

Ondanks een vlot verloop van de vele partijen welke er gespeeld moesten worden, werden de wedstrijden tot tweemaal toe onderbroken door hevige regen- en onweersbuien. Hulde aan alle deelnemende kaatsers welke ondanks de onderbrekingen toch alle partijen hebben gespeeld. De algehele prijsuitreiking welke normaal aan het einde van de wedstrijddag plaats vindt, werd nu direct per uitgespeelde categorie afgehandeld.

 

Na enkele dankwoorden aan alle scheidsrechters, kantinecatering en vrijwilligers die er met behulpzame rij-ouders ondanks enkele onderbrekingen een zeer geslaagde federatie kaatshappening van hebben gemaakt, werden de laatste prijzen omstreeks 22.00 uur uitgereikt.

 

Meerdere jeugdige Harlinger kaatsers hebben aan deze federatie Barradeelpartij deelgenomen. Onderstaande kaatsers behaalden daarbij de volgende prijzen.

Welpen:  

1e prijs: Damian Duursma

2e prijs: Lucas Vlieger

Jongens/Schooljongens:

2e prijs: Jaimy Koel & Davy de Haan

|Doorsturen

BuienradarAgenda