Voetbal

Fc Harlingen start met jeugdtrainingen

Na drie weken vakantie komt er weer beweging op en rond de velden van fc Harlingen. De jeugdleden bij fc Harlingen gaan na het weekend de trainingen weer hervatten. Per 11 januari gelden er versoepelde maatregelen voor de buitensport onder de 17 jaar en wordt de ruimte om buiten te sporten verruimd naar 20.00 uur. Goed nieuws dus. Maar er is meer goed nieuws! Positief blijven en kijken naar wat er wél kan, ze zijn er bij fc Harlingen inmiddels aardig goed in geworden.

Oliebollen/snert toernooi

Voor de allereerste keer wordt het Oliebollen/Snert Toernooi gehouden bij fc Harlingen. Alle jeugdteams van fc Harlingen doen hier zaterdag 8 januari aan mee. Vanaf 10.00 uur starten de eerste teams en het toernooi zal tot ongeveer 16.00 uur duren. Uiteraard onder het genot van een heerlijke oliebol of een kom snert, mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Elsinga en de familie Teerling. Publiek is helaas niet welkom en ook kantine en douches zijn gesloten vanwege de geldende maatregelen maar de organisatie gaat er een prachtige dag van maken voor de jeugd! 

 

Jeugdtrainingen

Uiteraard zal de persconferentie van dinsdag 11 januari op de voet gevolgd gaan worden en hopelijk worden de maatregelen, die gelden tot en met 14 januari, daarna iets versoepeld. Inmiddels is er al wel besloten dat jongeren tot en met 17 jaar vanaf 11 januari tot 20.00 uur op de velden actief mogen zijn en dit geeft de jeugdteams meer ruimte om te kunnen trainen. Vanaf dinsdag 11 januari worden de trainingen bij de jeugdleden dan ook weer opgepakt en trainingstijden zijn te vinden op onze website www.fc-harlingen.nl. Helaas zal het nog wel zonder een warme douche of een warme chocomel uit de kantine zijn want douches en kantine blijven nog even dicht en ook publiek is nog niet welkom. Een competitie zal ook nog ver weg zijn, maar lekker in de buitenlucht in beweging komen is goed voor lichaam en geest. Mochten er nieuwe maatregelen aangekondigd worden dan is dit uiteraard op onze website en de bekende socials zoals Facebook, Instagram en Twitter te vinden. Lijkt het jou leuk om te voetballen bij fc Harlingen? Meld je dan aan via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

 

Fc Harlingen JO8, JO10 en JO11

De allerjongste jeugdleden hebben nog een weekje langer vrij. Zij beginnen op maandag 17 januari van 17.30-18.30 uur. In deze leeftijdscategorie is overigens ruimte voor nieuwe voetbaltalentjes. De teams zijn heringedeeld en zodoende is er ruimte vrij gekomen voor nieuwe aanwas vanaf 5 jaar. Ben jij, of ken jij, iemand die van voetbal houdt? Wil je meedoen? Of heb je vragen? Neem dan contact op via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nlen doe een paar keer vrijblijvend mee. Ongedwongen en op een speelse manier met deskundige trainers het mooiste balspelletje leren spelen doe je bij fc Harlingen. Waar plezier, respect, sportiviteit, eenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan! Meer informatie is uiteraard te vinden op onze website.

 

Meisjestraining

De tijd dat voetbal alleen voor jongens is, is allang voorbij. Het meisjes- en vrouwenvoetbal staan inmiddels op de kaart en steeds meer verenigingen omarmen het vrouwenvoetbal waardoor het ledenaantal onder vrouwen blijft groeien. Ook bij fc Harlingen zijn er nieuwe teams ontstaan. Meisjes tot en met 11 jaar krijgen elke woensdag van 17.30-18.30 uur meisjestraining! Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. Trainen in kleine groepjes, met goede begeleiding en de persoonlijke aandacht maakt deze meisjestraining uniek. En het mooie is, elk meisje in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar mag meedoen! Opgave gaat via coördinator meidenafdeling Ingrid Hoekstra (telefoonnummer 0648933054).

 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda