Voetbal

Fc Harlingen staat aan vooravond 45e Jan Helvrich Jeugdtoernooi

De toernooicommissie is er klaar voor. De puntjes zijn op de ‘i’ gezet en morgen om 9 uur zal het startschot klinken en gaat voor de 45ste keer het Jan Helvrich Toernooi van start. De organisatie is bijzonder trots op de deelname van ruim zeventig teams. Dit houdt in dat er meer als 1000 voetballer(tje)s en voetbalsters in de categorieën JO8 t/m JO19 en MO13 t/m MO17 op Hemelvaartsdag naar ons mooie Sportcomplex komen.

Dit jaar zijn onder andere De Foresters uit Heiloo, JVC uit Juliandorp, ASV Arsenal en FC Amsterdam uit Amsterdam, vv Helpman uit Groningen, d’Olde Veste uit Steenwijk en rkav Volendam aanwezig. Er doen natuurlijk ook een groot aantal teams uit de regio mee, waaronder Sc Bolsward, Berlikum, Sc Franeker, FC Burgum, Sc Terschelling, Leovardia en van zustervereniging Zeerobben.

De laatste wedstrijden zullen rond 19:00 uur gespeeld worden. Kortom een hele dag voetbalplezier bij fc Harlingen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere activiteiten zoals een snelheidsmeter en springkussen aanwezig. Publiek is van harte welkom, entree is gratis en we wensen iedereen alvast een prettige en sportieve dag.

|Doorsturen

BuienradarAgenda