Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

Van de dames/meiden afdeling bij fc Harlingen kwamen alleen de VR1 in actie vorige week. De meiden van MO13 spelen vanavond een inhaalwedstrijd. 

fc Harlingen VR1 wint met dubbele cijfers. (Foto: P. IJdema)

Fc Harlingen VR1

Het was behoorlijk warm tijdens de wedstrijd SC Veenwouden VR1 – fc Harlingen VR1 afgelopen zaterdag. Het kende een moeizame beginfase waarbij het scoren maar niet op gang kon komen. Ballen gingen over, naast of er stond een keeper in de weg. Daar kwam fc Harlingen toch met 0-1 op voorsprong en aan het einde van de eerste helft viel eindelijk het tweede doelpunt. Snel daarna viel ook de derde en de vierde goal. Met 4-0 de verdiende rust in.

Tijdens de tweede helft bleef het doelpunten regenen en werd het uiteindelijk 0-10 voor de VR1 van fc Harlingen. Aanstaande woensdag spelen de VR1 in Minnertsga tegen St. Minnertsga/St. Jacob VR1. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15 zagen hun thuiswedstrijd tegen LAC Frisia 1883 MO15-1 afgelast worden. Deze staat nu voor donderdag 24 mei ingepland en wel om 19.00 uur.

 

Fc Harlingen MO13-1

De meisjes van MO13-1 zijn nog steeds op zoek naar die ene wedstrijd waarbij ze de volle drie punten kunnen verdienen. Wie weet, vanavond in Bolsward. Want dan wordt er een inhaalwedstrijd gespeeld tegen SC Bolsward MO13-1. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

|Doorsturen