Voetbal

Fc Harlingen meiden en vrouwen

De dames van fc Harlingen VR1, de MO15-1 en de MO13-1 kwamen allen niet in actie vorige week. Ook deze teams genieten van een welverdiende vakantie. En aankomend weekend komen alleen de VR1 in actie. 

Fc Harlingen VR1

Lang waren de dames van fc Harlingen koploper. Helaas zijn ze door het verlies van twee weken geleden afgezakt naar de derde plaats. Ook niet slecht maar ja… niet goed genoeg voor de fanatieke dames natuurlijk. Er staan nog vijf uitwedstrijden en slechts één thuiswedstrijd op het programma. De eerste uitwedstrijd zal aanstaande zaterdag in Rinsumageast zijn tegen de VR1 van VCR. Deze wedstrijd zou in februari al plaatsvinden maar werd toentertijd afgelast. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

 

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15 doen het hartstikke goed in hun competitie. Met nog slechts drie wedstrijden op het programma staan zij nog steeds ongeslagen bovenaan de ranglijst. Maar, op de voet gevolgd door St. Minnertsga en SDS. Het wordt nu afwachten wat de tegenstandsters gaan doen want fc Harlingen komt pas op 12 mei weer in actie. In een thuiswedstrijd zullen ze het op gaan nemen tegen LAC Frisia 1883 MO15-1. En wie weet… bij winst… zouden ze het kampioenschap kunnen vieren? We gaan het afwachten.

 

Fc Harlingen MO13-1

De meisjes van MO13-1 zijn nog steeds op zoek naar die ene wedstrijd waarbij ze de volle drie punten kunnen verdienen. Wie weet, op 12 mei in Leeuwarden. Want dan wordt er gespeeld tegen MKV MO13-1.

 

|Doorsturen