Voetbal

Fc Harlingen bouwt ook in Coronatijd aan de toekomst

Het zijn weer lastige tijden met alle coronamaatregelen. En ondanks dat fc Harlingen een prachtige kantine aan het bouwen is, de deuren moeten gesloten blijven…  De gezelligheid, het nazitten, de evenementen, de warmte, ze missen elkaar gewoon enorm. 

Maar de club loopt ook een hoop inkomsten mis en dit kan leiden tot financiële problemen. Daarom komt fc Harlingen in actie met: Geef onze club een rondje! (https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=fcharlingen)

 

Wat is een rondje?

Een rondje is een donatie voor de club, ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier verder zelf niks voor terug maar helpt de club enorm in deze lastige tijd.

 

Wat kost een rondje?

Een rondje kost €20,- een gangbare prijs voor een rondje in de kantine. Maar er zijn ook opties om een half rondje of zelfs een kwart rondje te geven.

 

Hoe kan je verder helpen met deze actie?

Hoe meer rondjes fc Harlingen ontvangt, hoe beter voor de clubkas. Hopelijk mogen snel de deuren van de kantine weer open en kan men in het bijzijn van elkaar een rondje weggeven. Tot aan die tijd, hou vol, doneer en blijf gezond. Kijk voor meer informatie op: www.rondjevoorjeclub.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda