Voetbal

Fc Harlingen 2 gaat de uitdaging aan

Vorige week zijn de mannen van het tweede elftal van start gegaan. Net als de A-selectie traint het tweede ook op dinsdag- en donderdagavond van 20.00-21.30 uur. Met een geheel nieuwe staf gaat het team dit seizoen de uitdaging aan in de 3e klasse.

Vorig seizoen eindigde het team in de 4e klasse op een zeer keurige derde plaats. Net geen promotie voor het team waar trainer Johan Ligthart zo zijn best voor deed. Dit seizoen staan trainers Hielke Jager en Siefko Jager jr. samen met leider Rienk Wijbenga aan het roer en hebben ze met het team besloten om de uitdaging aan te gaan in de 3e klasse. Uiteraard vergt dit de nodige voorbereidingen en de eerste oefenwedstrijd werd afgelopen dinsdagavond tegen de JO19-1 gespeeld. Op vrijdagavond 26 augustus spelen de mannen thuis een oefenwedstrijd tegen Burgum 1

Na de bekerwedstrijden die op zondag 4 en zondag 11 september gepland staan gaat vanaf 25 september de reguliere competitie van start. Maar daarover later meer. De lat ligt hoog maar fc Harlingen 2 gaat de uitdaging graag aan!

|Doorsturen

BuienradarAgenda