Voetbal

Fc Harlingen 1 tegen Black Boys

Het was een onvergetelijke dag. Bijna drie weken geleden schreef het vlaggenschip geschiedenis door voor het eerst in de historie kampioen te worden en zo te promoveren naar de derde klasse. Ze gaan er ook dan een mooi seizoen van maken. 

Maar voor het zover is, speelt de kersverse kampioen nog de laatste wedstrijden van dit seizoen. Vorige week werd een oefenwedstrijd tegen - de ploeg van oud-trainer Duco Mulder - vv Minnertsga gespeeld. Fc Harlingen wist deze verdienstelijk te winnen (6-0). Volgende week is de laatste thuiswedstrijd, maar eerst reist men zondag af naar Sneek voor de ontmoeting tegen Black Boys.

De Snekers wonnen hun laatste wedstrijd uiteindelijk van THOR en pakten daarmee belangrijke punten in de strijd onderin, maar zijn nog niet helemaal veilig en willen dus zondag een goed resultaat neerzetten.

Fc Harlingen is (en we zeggen het nog maar eens) de kampioen in de 4e klasse B. Ondanks dat zal de ploeg van Steffen Hansma er alles aan willen doen om ook de laatste twee wedstrijden in winst om te zetten. De drie laatste onderlinge ontmoetingen tussen beide ploegen eindigden allen in een overwinning voor fc Harlingen. Of dat bij deze laatste ontmoeting ook zo zal zijn, moet zondag blijken. De aftrap op het sportpark aan de Molenkrite is zondag om 14.00 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda