Fc Harlingen 1 naar Oosterlittens

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 speelt zondag tegen koploper Oosterlittens. Het duel op sportpark Tred’iene begint om 14.00 uur.

Afgelopen zondag deed fc Harlingen 1 zichzelf op eigen veld te kort tegen De Wâlden. Fc Harlingen was de eerste helft de betere ploeg en kwam op voorsprong. Het bleef heel lang 1-0 tot fc Harlingen vlak voor tijd een strafschop benutte en er met 2-0 en zes minuten op de klok niks meer mis kon gaan, maar de concentratie was weg en in de extra tijd scoorde De Wâlden nog twee keer en zo liet fc Harlingen twee punten liggen.

Komende zondag speelt het vlaggenschip de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen koploper Oosterlittens en dan zal men tot het eind scherp moeten blijven. Oosterlittens is een ploeg waar fc Harlingen in het verleden vaak moeite mee had. Zij zullen er alles aan willen doen om de koppositie te behouden. Hoe de bal zal rollen en wie aan het langste eind trekt, weten we rond vier uur.