Voetbal

Fc Harlingen 1 klaar voor het nieuwe seizoen

Na de winst in de finale van de play-offs, speelt fc Harlingen 1 ook komend seizoen in de 4e klasse B. Hierin spelen 14 teams, waaronder een groot aantal bekenden maar ook een aantal nieuwe tegenstanders.

Nieuw zijn Joure, Langweer en Wilper Boys. De dagtocht naar Terschelling ontbreekt ook dit seizoen niet. De tweestrijd tegen Warga staat weer op de agenda en dat begint zo langzamerhand een klassieker te worden.

 

In de bekercompetitie speelt fc Harlingen 1 tegen Deinum, VWC en St. Annaparochie. De eerste wedstrijd staat gepland op zondag 1 september. Om 14.00 uur wordt er thuis afgetrapt tegen S.F. Deinum. Daarna volgt op 8 september om 14.00 uur de uitwedstrijd tegen VWC in Munnekeburen en op 15 september om 14.00 speelt fc Harlingen 1 eveneens een uitwedstrijd; in en tegen St. Annaparochie.

 

Voordat men hier aan begint staan er nog vriendschappelijke duels gepland. Zo wordt er op dinsdag 20 augustus in Sexbierum gespeeld tegen AVC. De aftrap van dat duel is om 20.00 uur. Vier dagen later spelen de mannen een duel tegen Stiens. Op 10 september om 20.15 uur wordt er in Twijzel een oefenwedstrijd gespeeld.

 

Indeling 4e klasse B

Bakkeveen

Black Boys

sc Bolsward

Boornbergum

fc Harlingen

sc Joure

Langweer

MKV

Nicator

ONB

sc Terschelling

De Wâlden

vv Warga

De Wilper Boys

|Doorsturen

BuienradarAgenda