Fc Harlingen 1

Het leek er zondag in Surhuisterveen op dat fc Harlingen 1 toch een punt overhield aan een moeilijke wedstrijd, maar in de slotfase kregen de jongens de deksel op de neus. De Feansters begonnen fel aan het duel en al binnen twaalf  minuten moest doelman Egbert-Jan Panbakker al tweemaal handelend optreden en redde Jesse Mulder nog een inzet op de doellijn. De eerste de beste goede aanval van fc Harlingen ging over de linkerkant via Niels Vlottes. Hij zag dat Yasin Faggouss vrij voor het doel kwam, speelde hem aan en met een hard schot was de voorsprong voor fc Harlingen een feit: 0-1. Vlak voor rust viel toch de gelijkmaker. Nog voor het rustsignaal klonk, kwam de thuisploeg op voorsprong. In de 67e minuut was er een goede aanval over zes schijven en belandde de bal voor de voeten van Arjan Outhuyse. Deze aarzelde niet en knalde de 2-2 tegen de touwen. Tien minuten voor tijd werd er door fc Harlingen niet goed uitverdedigd en dit resulteerde in een hoekschop. Deze kwam voor het doel en werd tegen de touwen gewerkt. Dat een voorzet van de Feansters even later onfortuinlijk in eigen doel werd gewerkt, was alleen nog voor de statistieken. Het duel eindigde in 4-2.