Voetbal

Familieweekend fc Harlingen van start

Vrijdagavond wordt het startsein gegeven voor het familieweekend bij fc Harlingen! Een jaarlijks terugkerend driedaags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud. 

Oranjefestival

Vrijdagavond wordt er afgetrapt met het Walking Football toernooi waarbij deelnemende verenigingen Leovardia, FC Burgum en Middelzee het op gaan nemen tegen de Old Stars Ouwe Seunen. Daarnaast uiteraard de zeskamp voor jong en oud zijn. Een favoriet onder vele mensen en wordt al tien jaar op rij gehouden. En wederom weer met vernieuwende onderdelen. Na de sport is er tijd voor de EK wedstrijd Nederland-Frankrijk die live te zien zal zijn. Duo Small Change zorgt voor een muzikale afsluiter van de vrijdagavond. 

 

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal

Zaterdag 22 juni staat vooral in het teken van voetbal voor jong en oud. Of het nu 4x4, 5x5 verkleedvoetbal, 7x7 of penaltyschieten is, iedereen kan zijn of haar voetbal skills laten zien. Fc Harlingens enige en eigen feestzanger Benny Bakker komt ’s middags op het terras zingen en hij zal er ongetwijfeld weer een swingende middag van gaan maken. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen zich even opladen voor de avond. Want fc Harlingen heeft een primeur. De Harlinger Allstars zijn gebundeld en hier is de HA24 band uit ontstaan. Vanaf 20.00 uur gaan zij er een onvergetelijke feestavond van maken.

 

Kaatsen

En wanneer alles weer “uitgekaterd” is (of niet) wordt er zondagochtend 23 juni gestart met het kaatsen voor jong en oud. Ook dit jaar weer ongekend veel opgaves en ook al doe je niet mee, kijken en genieten mag altijd. Meer informatie over bijvoorbeeld het volledige programma is terug te vinden op www.fc-harlingen.nl óf via de social mediakanalen van fc Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda