Voetbal

Familiedagen Zeerobben

Volgend weekend sluit Zeerobben het seizoen 2023-2024 officieel af met de familiedagen. Vrijdag en zaterdag zullen in het teken staan van verschillende activiteiten. 

Op de vrijdag is er natuurlijk zeskamp voor de kinderen, wordt er weer gekaatst en organiseert Zeerobben ook dit jaar weer Smakelijk Zeerobben. Een food festival dat vorig jaar een enorm succes leek en dus komen Levels, De Reus, Sushi House en Plus Lunenborg graag weer terug. Op de vrijdagavond is er dit jaar een extra activiteit want in verband met de wedstrijd Nederland-Frankrijk plaatst Zeerobben een enorm Led-scherm van wel 10 m2 op de Robbenplaat. Daar schreeuwen de groen-witten Oranje naar de overwinning. Aansluitend is er muziek.

Ok de zaterdag staat weer bol van de activiteiten. Er is natuurlijk weer het Bode-toernooi, de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal en het Jan Boomsma Toernooi en is er een bbq en live muziek. Daarnaast is er voor de kinderen een springkussen, wordt er geschminkt en is de melkkoe weer aanwezig. 

Als het weer een beetje meewerkt zullen het weer prachtige familiedagen worden op een naar verwachting bomvol Oostersportpark.

|Doorsturen

BuienradarAgenda