Voetbal

Familiedagen Zeerobben

Komend weekend staan bij Zeerobben in het teken van de familiedagen. Vrijdag en zaterdag zal het bol staan van de activiteiten waarna het seizoen dan ook echt afgesloten is voor iedereen. 

De vrijdagavond is er natuurlijk weer kaatsen met muziek van Wim Buurmeester van WB Drive In Show maar er is meer te doen. Zo is er vrijdag vanaf 18.00 uur een “Kids-Disco” voor de jongste jeugd met dans, spel en danswedstrijden verzorgt door DJ Wicky (Wicky Entertainment). Voor de oudere jeugd is er vanaf 18.30 uur een “Spider Tower” van 9 meter hoog en een “Whipe Out Sweeper” waarbij springen en behendigheid van belang zijn. Er zijn bij dit onderdeel leuke prijzen te winnen. Van 18.30 uur tot 20.00 uur kan de jeugd tot 14 jaar zijn skills laten zien op dit onderdeel, vanaf 20.00 uur mag de “jeugd” vanaf 14 jaar het proberen (EHBO aanwezig).

 

Zaterdagmorgen gaat de jeugd van start met het Bode-toernooi gevolgd door de “Tinus-Booij-Penaltybokaal”. Daarna is het tijd voor het KTV, oftewel het Klein Terrein Voetbal waar de organisatie de deelnemers het liefst gekostumeerd ziet verschijnen. Tijdens de middag is er ook nog spektakel met een door Mensonides gesponsorde doelpoging. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen.

De hele middag zal muzikaal omlijst worden door de dames van “TAKE TWO”. Maar ook aan de inwendige mens is gedacht. Naast de nodige dranken zal ook een broodje hamburger er wel ingaan. De bbq staat weer aan dus. De zaterdag wordt afgesloten door de band: “B-NORMAL’. Deze band maakte veel indruk tijdens het oudejaarsfeest van 30 december j.l. Het gaat weer een spetterende afsluiting worden van een mooi voetbalseizoen. 

|Doorsturen