Sport

Familiedag HMHC 2019

Bijgaand verslagje van de afsluiting van dit seizoen ontvingen wij van Joyce Heida.

Wat hebben wij een waanzinnig gezellige familie-, kennissen- en vrienden- hockeydag gehad. Het jaarlijks evenement waarbij teams een laagdrempelig spel spelen zodat niet getrainde en nimmer hockeyende mensen ook eens een balletje kunnen slaan, daar de nadruk ligt op gezelligheid en vertier. Dit jaar waren er maar liefst veertien teams die allen hun best hebben gedaan zich op een originele manier te presenteren middels kledij, maskers en schmink. Dat dit gaandeweg veranderde bij diverse teams had vooral te maken met het warme weer. Leuk gedaan allemaal... top!

Na een mooie start van een reeds warme ochtend had de Activiteiten Commissie weer een heerlijke lunch geregeld met diverse soorten broodjes, beleg, soep om het zoutgehalte goed op pijl te houden en, door Leo Steenbergen gesponsorde, salades.

 

Prijzenfestival

De Pechprijs viel ten deel aan Luna Brouwer. Deze pechvogel kreeg al aan het begin van de ochtend een bal bovenop haar neus en dat op haar verjaardag. Na een poosje verscheen er weer een glimlach op haar gezicht en heeft ze de gezellige dag nog met ons verder beleefd.

De Waarderingsprijs meest gefloten wedstrijden is uitgereikt aan Rico Postma, die zich het hele jaar enorm heeft ingezet en vele scheidsrechters uit de brand heeft geholpen. Hij kreeg een gloednieuwe hockeystick cadeau.

Prijs voor beste verkleedpartij dit jaar: de Onderwaters. Old school badpakken en badmutsen met zwembanden, opblaasbare flamingo’s en waterpistolen welke de gehele dag gedragen zijn.

Dagwinnaar: na een verhitte strijd tussen de Onderwaters en de Golfers, waarbij scheidrechter Lucas de Vries de regels getracht heeft te hanteren (getracht omdat de Onderwaters hun tegenstanders op hilarische wijze met waterpistolen vanaf de zijlijn probeerden te hinderen), vochten de Golfers zich na een korte verlenging naar de overwinning. In hun goed bij elkaar gezochte, best wel warm te noemen, outfits een mooie en sportieve prestatie!

 

Afsluiting van de dag

Onze voorzitter Frank Burkels heeft de dag afgesloten met een dankwoord aan allen; de genieters, deelnemers, hulptroepen achter de schermen, aan degene die wat meer in het zicht lopen en in het bijzonder aan vrijwilligers Itske Kappert, Steffen Jorritsma, Edwin Klinkenberg, Esther Koepon, Iliana Kappert en Ingrid de Vries, zij hebben jaren inzet getoond en geven hun stokje nu over.

 

Al met al een geslaagde dag. Merci allen en een geweldige zomer toegewenst!

|Doorsturen

BuienradarAgenda