Exstador zaalvoetbalcompetitie

The Shamrock – v.d. Meulen          6-2

Je konnen duudelijk sien dat de feestdagen op komst binne want ur waren maar 2 wedstrieden die ze speule moesten op deze vrijdagavond. Zeker Sint en Kerst inkopen doen met moeke de vrouw, is oek leuk.

Ut was trouwens nog maar net anne gang toen kreeg die Bas Helffrich toch een kans maar helaas hij vergriemde um. Ut had al 0-2 staan kannen voor vdM maar keeper Niels de Lange haalde met sien grote toon ut schot van Jesse Mulder uut sien goal. En oek een solo vanaf eigen helft, van Jesse, rondde hij niet goed af. Ut was trouwens wel een leuk partijtje tussen deze ploegen. The Shamrock had meer succes, tegen de verhouding in punterde Kevin Hoekstra de bal in de touwen, 1-0. Een een twee tussen Marco de Boer en Reinier v.d. Stap werd door de laatste netjes afgerond, 2-0. Al snel in de tweede helft miste Bas Helffrich alweer een mooie kans. Ja en toen roste Matheus IJpe een bal tussen de poten van keeper Panbakker deur en was ut 3-0 voor Shamrock. Tien minuten voor tijd wist vdM toch nog te scoren en wel door Marten van Andel, 3-1. Maar ja Shamrock kwam meteen weer terug Kevin Hoekstra maakte 4-1 en hij strafte oek nog een dikke fout in de defensie af, 5-1. Na goed uutgooien van keeper Panbakker kon Remko Zandberg nog wel 5-2 binnentikken maar Reinier v.d. Stap skoot alle hoop an spanen, 6-2.

BuurtBazen - St.Bedr.Attema/Mkld Harlingen 3-8

Ut duurde toch even voordat ur scoort wudde in deze wedstried, ur was wel een kans maar die wudde verknalt deur Dani van Eyck. Na 7 minuten was het dan eindelijk wel raak en nu wist Dani van Eyck het net wel te vinden, 0-1. Die Dani van Eyck is toch wel een ventsje die skerp staat want de 0-2 kwam oek van sien voet. Maar die BuurtBazen tone toch iedere keer weer een zeer goeie inzet en oek nou wist Adam ut spannend te maken 1-2. En dan dink je deurzette jongens maar dan is ie daar weer hoor Dani van Eyck, hij is se glad as een aal en scoorde weer, 1-3. Ut spel golfde heen en weer en op sun heenweg was daar weer Adam en weer was het spannend, 2-3. En ut wudde nog spannender omdat direct na de wissel de BuurtBazen een strafschop kregen. Laschenn plaatste zich achter de bal en scoorde beheerst 3-3. Vervolgens was er aan de andere kant een dikke vette punter van Soulaiman Snoussi en werd het 3-4. Hier raakten de mannen van de BuurtBazen toch wat van inne war en gaven wat te veel kansen weg. Dani van Eyck maakte nog 2 en dat deed Soulaiman Snoussi ook, eindstand 3-8.