Exstador zaalvoetbalcompetitie

V.d. Ploeg schilderwerken – Van Stee offshore           4-2

Gegriem in de Van Stee defensie, in de 1e minuut, wist Marcel Amels meteen al af te straffen, 1-0. V.d. Ploeg begon aanvallend maar daar deur wudden de uutvallen van Van Stee natuurlijk levensgevaarlijk. Maar oek bij v.d. Ploeg liep een sneltrein rond namelijk Sjouke Bootie Bootsma, alleen vergat hij dat ut balsje in ut netsje mut. En wat die Michel v.d. Ploeg mankeerde weet ik niet maar hij bleef maar heen en weer vliege of had ie gember in sien kont. Maar ja toen Jasper de Groot sien snelhied even toonde was ut 1-1. Vlak voor de wissel kregen de mannen van v.d. Ploeg nog een vrije trap en die verzilverde Marcel Amels zeer kundig, 2-1. Na de wissel wudde Van Stee sterker en dat leverde al snel de geliekmaker op van Sil Kuperus, 2-2, keeper Hessel Zuiderhof zei, ik wudde verblind deur de zon, en dat inne zaal. Toch was keeper Zuiderhof op een gegeven moment zeer attent, hij plaatste een bal naar de vrijstaande Niec Aalders en die maakte 3-2. Bij deze bal ging de keeper niet helemaal vrij uit. De wedstrijd wudde beslist deur wederom Niec Aalders, 4-2. Aan de andere kant knalde Mees Nagel nog op de paal, de stand bleef 4-2. Inmiddels lag Michel v.d. Ploeg in de kleedkamer anne zuurstof se stukken was ie.

Pedicure Spa Harlingen – PoPaLo    3-5

Die voddeboeren binne wat van plan want ze gingen afgelopen vrijdag alweer winnen. Al suuden je dat in ut begin niet zegge want Martijn Homminga zette na 2 minuten PSH al op een 1-0 voorsprong. Verder was ut eigenlijk een saaie 1e helft PPL leek wel een ouwe locomotief en kwamen heel moeilijk op gang en PSH deed oek weinig. In de 2e helft gaf PPL keeper Wesseloo maar ut goeie voorbeeld en ging zelf inne aanval. En hij gaf een pass op maat an Brian Visser en dat was 1-1. En mooie combinatie tussen Youri Bouma en Stijn Nagel rondde de laatste netjes af, 2-1. Toen wudde Helik Norbi wakker, hij maakte meteen 2-2 en gaf even later een dodelijk pass an Brian Visser, 2-3. An de andere kant maakte Youri Bouma wat vreemde kikkersprongen en hij liet ut net oek nog bollen, 3-3. Ut wudde nou spannend en beide teams vochten hun naken voor de winst. En vervolgens was ie daar weer Helik, Puskas, Norbi en met een prachtige omhaal maakte hij 3-4. En at dan de defensie van PSH ulkaar onderste boven vliege maakte de, tot nog toe onzichtbare, Evan, Eusebio, van Sertima 3-5 en was de strijd beslist.

Mind of Visuals – Damen Shiprepair            15-2

Nou dat Damen Shipsrepair had na afloop van deze partij een knorre te repareren. Ze hadden de veters nog niet vast toen had Senne Postma de 1-0 ur al inramt. En volgens ons had Tobias ten Hoeve van sien vader Sjoerd aweseerzaad had want hij maakte vliegend 2-0 en 3-0 en suu ur later nog 6 make. En dat is een knorre in een wedstrijd maar ja de teugenstander liet ut oek toe. Martin van Wilsum was de enige die niet een goal maakte hij miste zelfs toen ur gien mees inne goal ston. Harmen ten Hoeve maakte 1, Daan de Schiffart 3, Leen Postma 1 en Senna Postma nog 1 voor MoV. Jacob Reuvers maakte 1 voor DS maar de mooiste kwam van Gerbens van IJs, vanaf eigen helft lobte hij de bal over de keeper en dat wudde 15-2.

Oosterhof/Holman – RCM Administratie       3-3

Rene Metz had even oppe transfermarkt sien en hij had een paar neie jongens vonnen. Ut eerste schot kwam van Jort Albada maar RCMA keeper Van Riet was op sien post. Ut begin was wat heen en weer getik zonder echt de aanval te zoeken, voorzichtig dus. Toen kreeg Jeroen van Dellen een kans om RCMA een voorsprong te bezorgen maar keeper Kor Steert pakte de bal. De kans die Brent de Groot kreeg wist hij wel netjes te benutten, 1-0. De mannen keken nog blied uut hun ogen toen Jeroen van Dellen alweer 1-1 maakte. Even later miste Van Dellen trouwens een mooie assist van Sander Zeilmaker. Maar toen docht de in vorm zijnde Sander Zeilmaker, dan doen ik ut zelf wel. Hij kapte ut hele zooitsje uut en hoppa 1-2. Ut was een leuke en spannende partij. In de 2e helft gaf Jeroen van Dellen een pracht assist op Sander Zeilmaker en dat was 1-3. De mannen van OH gaven hun niet over, integendeel, ze vochten as leeuwen. En Chris Sijtema was attent en scoorde uut een rebound 2-3. De defensie van RCMA raakte even inne war en dat strafte Jort Albada goed af, 3-3. Drie minuten voor tijd miste Brent de Groot nog een dot van een kans.